Görüş Bildir
Haberler
Şubat Ayında Burcuna Özel Makyaj Öneriyoruz!

Şubat Ayında Burcuna Özel Makyaj Öneriyoruz!

Ma Belle
02.02.2023 - 19:10

Burcun için sana özel bir makyaj seçmemizi ister misin? O zaman burcunu seç ve nasıl bir makyaj önerdiğimizi gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Baştan aşağı parıltı!

Baştan aşağı parıltı!

Maceracı, kendine güvenen, kararlı ve enerjik olan Koç Burcu için tutkuyla parlayan bir makyaj öneriyoruz. Lip gloss ve highlighter ile parlayan bu makyaj ile ateş grubu burcu olduğunu her yerde belli etmelisin! Bu arada ruj seçimini de nude renklerden yapıp gloss ile taçlandırmayı unutma!

Zamansız ve klasik!

Zamansız ve klasik!

Zodyak ailesinin ikinci burcu olan Boğa burcu için hiçbir zaman eskimeyecek ve göz alıcı olan bir makyaj önerimiz var. Alışılmışın dışında olan şeylerden ziyade güven veren, bağlı kalabileceğin ve pratik olan şeyleri daha çok sevdiğin için kırmızı rujdan ve klasik bir cilt makyajından asla vazgeçmemelisin!

Mücevher gibi gözler!

Mücevher gibi gözler!

Genel olarak sevecen, meraklı, akıllı ve eğlenceli olan İkizler burcu, yaratıcı makyaj görünümlerine daha çok eğilimlidir. Bu yüzden sevgili İkizler, makyaj çantanda olanlara bağlı kalmayacağın ve ilham alarak yapabileceğin makyaj görünümleri daha çok tercih ediyorsun. İşte bu da seni sen yapıyor! Şubat ayında mücevher göz trendine uyan bir makyaj sana çok yakışacaktır diye düşünüyoruz!

Sıcak ve doğal!

Sıcak ve doğal!

Anlayışlı, empatik, sadık ve sezgisel olan Yengeç burçları için sıcak ve samimi bir makyaj ile geldik. Şeftali tonlarının hakim olduğu makyajda allık ve göz farı seçiminde nude tonlarını tercih edebilirsin. Dudaklarında da sıcak, ipeksi bir şeftali tonu tercih etmeni öneririz. Elmacık kemiklerine de bronz, gül kurusu ya da bakır tonlarında bir highlighter seçersen tadından yenmez!

Cazibeli ve can yakıcı bakışlar!

Cazibeli ve can yakıcı bakışlar!

Karizmatik, eğlenceli, kendine güvenen ve gururlu olan Aslan burçları için harika bir makyaj ile geldik. Bakışlarına daha derin anlamlar katmak için dumanlı bir göz makyajı tercih etmelisin. Yoğun kaldırıcı etkisi olan bir maskara ile kirpiklerini kaldırabildiğin kadar kaldır ve elmacık kemiklerini belirginleştirmek için kontür uygulamayı unutma.

Basit ama göz alıcı!

Basit ama göz alıcı!

Organize, düşünceli ve titiz olan Başak burçları, bu özelliklere paralel bir makyaj yapmalı. Basit dediğimize bakmayın, kendinden bir parça ekleyeceğin makyaj yapmak senin doğanda olmalı. Yanakların için kullanacağın allığı burnunun ucuna da sürmeyi unutma!

Derin ve romantik!

Derin ve romantik!

Büyüleyici, sosyal ve incelikli bir kişiliğe sahip olan Terazi burcu, doğal haliyle bile çekicidir. Denge ve uyum dolu bir makyaj görünümü için güçlü bir koyu kırmızı ruj ve narin kirpiklerin için güçlü bir maskara ile görünümünü tamamla. Göz farını da allığının renginden biraz koyu seçebilirsin.

Yumuşak geçişli ama biraz dumanlı!

Yumuşak geçişli ama biraz dumanlı!

Biraz içe dönük ve duygusal ama bir o kadar da kararlı ve güçlü olan Akrep burçlarının makyajı da hem güçlü hem de yumuşak olmalı. Dumanlı bakışları ile kalbimizi fetheden Akrep burçları göz makyajlarına da duman eklemeli. Pembe bir allık ve koyu ama ışıltı dolu bir göz farı kullanırsan derin bakışlarına daha da derinlik eklemiş olacaksın!

Neon renklerle çarpıcı görün!

Neon renklerle çarpıcı görün!

Şubat ayında Yay burçlarının neon renkler kullanmasını tavsiye ediyoruz. Eğlenceli, dinamik ve zamansız olan Yay burçları, bu özellikleri makyajlarına da her zaman yansıtmak isterler. Şubat ayı kış ayıdır ve soğuktur ancak neon renkte bir göz farı kullanman eminiz ki herkesi şaşırtacaktır.

Hem pratik hem alımlı!

Hem pratik hem alımlı!

Zodyak ailesinin sadık ve bağımsız burcu olan Oğlak burcu, karar vermeden önce tüm seçenekleri göz önünde bulundurmayı sever. Bu yüzden her zaman garantici davranırlar. Sana her zaman yapabileceğin, zahmetsiz ve göz alıcı bir makyaj öneriyoruz. Ancak göz makyajında dumanlı bir far ve güçlü bir rimel kullanmanı da tavsiye ederiz. Dudakların için de şeftali tonu iyi gider!

Klasik ama doğal!

Klasik ama doğal!

Özgün, yaratıcı, anlayışlı ve akıllı olan Kova burçları, bazen uyumsuzdur. Aynı şey makyajları için de geçerli. Trend olan bir makyaj görünümünü asla kabul etmezler. Bu yüzden Kova burçlarına klasik bir makyaj ile geldik. Fondöteni tek kat kullan ve ruh haline göre dilediğin allık rengini seçip göz farını aynı renkte kullan. Highlighter miktarını biraz abartabilirsin ve bizce bunun kimseye bir zararı olmaz! Bu arada, lip gloss sürmeyi sakın unutma!

Yumuşak ve doğal!

Yumuşak ve doğal!

Şefkatli, cömert ve sezgisel olan Balık burçlarının kişilikleri makyajlarına da yansımalı. Bu yüzden Şubat ayında da daha yumuşak bir makyaj görünümünü tercih etmelisin. Sıcak renklerin olduğu bir far paleti al ve makyajını göz pınarlarına süreceğin ışıltı ile tamamla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
13
8
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nomoix

Sıcak ve doğal! hmm iyi gibi duruyor denicem..

Necla Kaplan

Yumuşak geçişli ama biraz dumanlı!

Gizem Yenikler

Hem pratik hem alımlı! Zodyak ailesinin sadık ve bağımsız burcu olan Oğlak burcu, karar vermeden önce tüm seçenekleri göz önünde bulundurmayı sever. Bu yüzde... Devamını Gör