Görüş Bildir
Haberler
Sub-Zero'nun Scorpion'dan Daha Üstün Olduğunun 8 Kanıtı

Sub-Zero'nun Scorpion'dan Daha Üstün Olduğunun 8 Kanıtı

S.C.
24.11.2015 - 11:50

1. "Grandmaster" Ünvanı

1. "Grandmaster" Ünvanı

Sub-Zero Mortal Kombat dünyasında Grandmaster (büyük usta) olarak anılırken Scorpion Master (usta) olarak geçer. Diğer Mortal Kombat karakterlerinin saygısını kazanmış olan Sub-Zero'nun bu ünvanı hak ettiği ortada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Zeka ve Yaratıcılık

2. Zeka ve Yaratıcılık

Ateş nasıl kullanılırsa kullanılsın harap ediciyken Sub-Zero'nun buz gücü kullanımı benzersiz bir zeka ve yaratıcılık gerektirir.

3. Dondurucu Gücü

3. Dondurucu Gücü

Sub-Zero her şeyi hemen dondurabilir. Cisimleri, çevreyi, zemini ve hatta bizzat düşmanını. Scorpion beynine kadar buz kesmekten yırtsa bile o uzun zinciri soğuktan rahatlıkla kullanılmaz hale gelebilir.

4. Ateş ve Buz

4. Ateş ve Buz

Bir şeyi milyonlarca dereceye kadar yakıp kavurabilirsiniz ancak sıfırın altında 273 dereceden daha soğuk yapamazsınız. Bu da soğuğun evrensel gücünü gözler önüne seriyor. Aynı şekilde donmuş molekülleri ısı ile hareketlendirmek sıcak ve hareketli molekülleri yavaşlatıp dondurmaktan daha zordur.

5. Buzdan Silahlar

5. Buzdan Silahlar

Sub-Zero bu konuda uzman ve çok çeşitli becerilere sahip. Scorpion yanında bulunan silahları ile sınırlıyken Sub-Zero o an orada hiç bulunmayan bir silahı saniyeler içerisinde oluşturup düşmanına karşı kullanabilir. Ortada hiç bir şey yokken birden ortaya çıkan ninja silahları...

6. Olgunluk

6. Olgunluk

Sub-Zero sadece savaşması gerektiğinde savaşır. Barıştan yanadır. Düşman olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Dünya'nın Koruyucusu

7. Dünya'nın Koruyucusu

Raiden'dan sonra Sub-Zero Dünya'nın en büyük koruyucusudur. Hedefinde de Raiden'dan daha iyi bir koruyucu olmak var.

8. Büyüklük

8. Büyüklük

Olgunluğundan bahsetmiştik. Bu öyle ki suçsuz kardeşini öldüren Scorpion'u öldürmek yerine ona gerçeği anlatarak barış sağlamayı tercih etmiş ve bunu da başarmıştır.

9.

9.

Agresif gövde gösterisinden ziyade barışçıl asaletiyle Sub-Zero, onun zekasının ve gücünün farkında olan hayranlarının haklı favorisi olmaya devam ediyor.

10.

10.

Sub-Zero'nun rehberliği ile de olsa yıkıcı intikam hırsından kurtulup gerçeği gören ve iyilerin tarafında savaşan Master Hasashi, Sub-Zero'ya yakışan bir olgunluk ile seni de seviyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın