Görüş Bildir
Haberler
Stranger Things 4. Sezon I Soru Cevap: Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Priah Ferguson, Caleb McLaughlin

Stranger Things 4. Sezon I Soru Cevap: Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Priah Ferguson, Caleb McLaughlin

Onedio Video
18.05.2022 - 17:23

Netflix'in efsane dizisi Stranger Things 4.sezonuyla 27 Mayıs'ta sevenleriyle buluşacak. Yeni sezona günler kala Stranger Things oyuncuları Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Priah Ferguson, Caleb McLaughlin ile kısa bir soru cevap videosu yaptık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İyi seyirler: 👇

Stranger Things Dizisinin Konusu Nedir?

Stranger Things Dizisinin Konusu Nedir?

Amerikan bilimkurgu, korku ve drama dizisi Stranger Things 1980'lerin başlarında, Indiana'nın kurgusal kırsal kasabası Hawkins'de geçiyor. İlk sezonda Hawkins, Indiana'da genç bir çocuğun (Will) aniden ortadan kaybolması doğaüstü güçlere sahip bir genç kızın yani Eleven'ın ortaya çıkmasını izlemiştik. Laboratuvardan kaçarken Eleven, arkadaşlarını aramak için ayrılan ve onu o kadar şaşırmış halde bulan grup üyeleriyle tanışır.

Stranger Things'in 1.sezonu Kasım 1983'te Will Byers'ın baş aşağıdan bir yaratık tarafından kaçırıldığı zaman başlar.

Stranger Things 2.sezonu ise bir yıl sonra Ekim 1984'te geçmektedir. Will kurtarılmıştır, ancak olayların ayrıntılarını çok az kişi bilmektedir. Will'in hala baş aşağıdan varlıklardan etkilendiği keşfedildiğinde, arkadaşları ve ailesi, baş aşağının yani ünlü Upside Down'un kendi evrenleri için daha büyük bir tehdit olduğunu öğrenir.

Stranger Things üçüncü sezon, birkaç ay sonra, 1985'te Dört Temmuz kutlamalarına kadar geçen sürede geçmektedir. Yeni bir alışveriş merkezi, Hawkins sakinlerinin ilgi odağı haline gelmiştir ve diğer birçok mağazayı iş dışı bırakmıştır. Hopper, Joyce ile ilgilenmeye çalışırken Eleven ve Mike'ın ilişkisi hakkında giderek daha fazla endişe duymaktadır. Kasabadan habersiz, Starcourt yönetimindeki gizli bir Sovyet laboratuvarı, baş aşağıya açılan kapıyı açmaya çalışıyor ve baş aşağıdaki varlıkların Hawkins'deki insanları ele geçirmesine ve başa çıkılması gereken yeni bir korku oluşmasına izin veriyor.

Peki Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman Çıkıyor?

Peki Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman Çıkıyor?

Stranger Things 4. Sezon 1. kısım 27 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Stranger Things 4. sezon fragmanı yayınlandı biliyorsunuz. Yayınlanan fragman, ‘Her şeyi mahvettin. Çektiğin acı neredeyse sona geldi.’ cümlesi ile başlıyor. Daha sonra tek tek karakterler gösteriliyor. Yeni sezonda tehlikenin merkezi Hawkins!

Stranger Things'in 4. sezonunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?