Görüş Bildir
Haberler
Steam'in TL Kararından Önceki Son Çıkış: Cadılar Bayramı İndirimlerinde Almanız Gereken 10 Oyun

Steam'in TL Kararından Önceki Son Çıkış: Cadılar Bayramı İndirimlerinde Almanız Gereken 10 Oyun

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri, bir diğer ismiyle Steam Çığlık Festivali dün akşam saatlerinde başladı. Bizde sizler için bu indirimlerde tercih edebileceğiniz 10 adet oyunu söylüyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Resident Evil 4

1. Resident Evil 4

Orijinal sürümün Remake'i olarak bu sene Mart ayında piyasaya çıkan Resident Evil 4 Remake, oyuncular tarafından oldukça sevilmiş durumda. Bu indirimlerde %34'lük bir fiyat düşüşüyle birlikte sadece 585,61 TL'ye sahip olabilirsiniz.

2. Strange Brigade

2. Strange Brigade

Sniper Elite serisinden tanıdığımız geliştirici Rebellion'un elinden çıkan Strange Brigade, oldukça ilginç bir temaya sahip. Mumyalar ile savaştığınız yapım içerisinde aynı zamanda 4 kişiye kadar çevrimiçi çok oyunculu modu da bulunuyor.

3. The Forest

3. The Forest

Almayan kalmadıysa tekrar hatırlatalım, The Forest sadece 8,00 TL'ye düşmüş durumda. Açık dünya içerisinde hayatta kalmaya çalışacaksınız ve bir diğer yandan ise uçak kazasından sonra başınıza nelerin geldiğini araştıracaksınız.

4. Hollow Knight

4. Hollow Knight

2D Side Scroll bir deneyim sunan Hollow Knight, Steam Cadılar Bayramı indirimleri içerisinde güzel indirime girmiş oyunlardan sadece bir tanesi. Souls-like ve Metroidvania unsurlarını da barındıran oyun içerisinde sürekli yeni bir şey keşfedecek ve sürekli yeni bir durumla karşılaşacaksınız.

5. Mortal Kombat 11

5. Mortal Kombat 11

Şayet Mortal Kombat 1 pahalı geldiyse o zaman serinin bir önceki oyununa dönmekte fayda olacaktır. Mortal Kombat 11, yüksek aksiyon dozu ve combat mekanikleriyle birlikte en sevilen dövüş oyunlarından bir tanesi konumunda. İçerisinde ufak bir hikaye de barındırıyor. Bu sayede daha kapsamlı bir oyun deneyimi sizleri bekliyor olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cult of the Lamb

6. Cult of the Lamb

Sadık takipçilerden oluşan bir topluluk kuracaksınız ve onlara önderlik edeceksiniz. 2022'nin en sevilen oyunlarından bir tanesi olan Cult of the Lamb, muhteşem bir indirimle birlikte Steam Çığlık Festivali içerisinde siz oyuncuları dört gözle bekliyor.

7. 7 Days to Die

7. 7 Days to Die

Başından kalkmadan saatlerce bir oyun oynamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 7 Days to Die, hayatta kalma ve Sandbox türlerini içeren oldukça eğlenceli bir yapım. Cadılar Bayramı temasına da pek bi' uyduğunu söylememiz gerekiyor. Ayrıca arkadaşlarınız ile birlikte oynama şansınız da bulunuyor.

8. Back 4 Blood

8. Back 4 Blood

Left 4 Dead'in izinden giden ve ortaya eğlenceli bir iş çıkartan Back 4 Blood, 4 kişiye kadar co-op destekleyen bir FPS oyunu. Oyun içerisinde devasa zombi orduları ile başa çıkmanız gerekecek. Bu gerilim dozu yüksek olan hikayeyi deneyimlemeniz şart arkadaşlar.

9. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

9. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

İçerisinde 4 sezonu, 400 Days ek paketini ve yan oyun olan The Walking Dead: Michonne'u barındıran The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, Cadılar Bayramı İndirimleri içerisinde kaçırılmayacak bir fiyata düşmüş durumda. Duygu yüklü hikayesinin yanı sıra heyecan verici bazı anlara da şahit olacaksınız.

10. Control Ultimate Edition

10. Control Ultimate Edition

Epic Games Store daha önce ücretsiz olarak verse bile o fırsatı kaçıranlar için harika bir süreçteyiz. Control Ultimate Edition, bu indirimlerde kaçırılmayacak bir fiyata düşmüş durumda. Remedy Entertainment imzalı yapımın gayet kaliteli olduğunu söylememiz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birtan

Bende bir umutla 110 oyun görmek istedim de 10 oyunmuş 😁

Sirius

Artık karşıma çıkma reiz