Görüş Bildir
Haberler
Steam Değeri 22 TL Olan Bulmaca Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu!

Steam Değeri 22 TL Olan Bulmaca Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu!

Bedava oyuna hangi oyuncu karşı koyabilir ki? Bunu en az bizler kadar iyi bilen Epic Games Store da Steam üzerinde 22 TL fiyat etiketine sahip olan bulmaca oyunu The Spectrum Retreat'i oyuncular ile ücretsiz bir biçimde buluşturuyor. Ne diyelim, bedava oyun baldan tatlıdır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncuların en sevdiği gün geldi çattı!

Perşembe demek biz oyuncular için bedava oyun demek. Çevrimiçi oyun platformları arasına hızlı bir giriş yapmış olan Epic Games Store her perşembe günü oyunculara birbirinden güzel oyunlar veriyor. Üstelik de ücretsiz olarak!

Elbette ki bu bedava oyunların da bir sebebi var.

Neredeyse Steam tekelinde olan bu pazarda yerini sağlamlaştırmak isteyen Epic Games Store bedava oyunlar ve çılgın indirimler ile oyuncuları kendi tarafına çekmeyi hedefliyor. E rekabet de en çok biz oyunculara yararken kimse bu duruma itiraz etmiyor!

Bu haftanın oyunu ise The Spectrum Retreat oldu.

The Spectrum Retreat'i kütüphanenize eklemek için elinizi çabuk tutun.

The Spectrum Retreat'i kütüphanenize eklemek için elinizi çabuk tutun.

Oyun gelecek hafta perşembe saat 18:00'e kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak alınabilecek. Bu tarihten sonra ise oyuna sahip olabilmek için ücret ödemeniz gerekecek. Oyunu bir kez kütüphanenize ekledikten sonra sonsuza dek sizin olacağını da hatırlatmakta fayda var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın