Görüş Bildir
Haberler
Staking Değerine Göre Altcoinlerin Listesi ve Bu Altcoinlerin Güncel Yorumları

etiket Staking Değerine Göre Altcoinlerin Listesi ve Bu Altcoinlerin Güncel Yorumları

Staking değerine göre altcoinlerin listesi açıklandı. Şimdi, gelin en fazla stake edilen coinler hangileriymiş inceleyelim...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Polygon (MATIC)

10. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), stake edilen değer açısından 10. sırada yer alıyor. Staking Rewards'a göre, Polygon (MATIC) şu anda 4,1 milyar dolar değerinde. Ethereum ölçeklendirme çözümü MATIC, 7 binden fazla merkezi olmayan uygulamaya güç sağlıyor. Analistlere göre Polygon'un fiyatı toparlanma yolunda. Altcoin, geçen hafta kaybedilen kayıpları telafi edebilir.

9. NEAR Protocol

9. NEAR Protocol

NEAR Protocol, toplam stake edilen değer açısından 4,7 milyar dolarla 9. sırada yer alıyor. Ayrıca NEAR Protocol, %30 üzerinde yükselmiştir. Analistlere göre yükseliş trendini sürdürecek.

8. Cosmos Hub (ATOM)

8. Cosmos Hub (ATOM)

Cosmos Hub (ATOM), 6,3 milyar dolar staking değerine göre 8. sırada yer almaktadır. Cosmos, 21 Şubat'tan bu yana yukarı yönlü trend çizgisi oluşturdu. Yükseliş momentumunu kademeli olarak artırıyor. Fiyat değerinde daha fazla iyileşme beklenebilir. ATOM önümüzdeki saatlerde 34.6 dolar direncini yeniden test edebilir.

7. BNB Chain

7. BNB Chain

BNB Chain, 7,2 milyar dolar staking değerine sahip. BNB Chain, ne yükseliş ne düşüş eğilimi gösteriyor. Ayıların baskısı devam ederse eğer düşüş trendini başlatabilir.

6. Polkadot (DOT)

6. Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), 10,8 milyar dolar staking değerine sahip. DOT, kasım ayından bu yana sürekli bir düşüş eğilimindeydi. Ancak fiyatı yükselişini yeniden başlatmaya çalışıyor. Polkadot fiyatı, 10.37 dolar ile 15.66 dolar arasındaki talep bölgesine yaklaştığından hızlı bir yükseliş görülebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Avalanche (AVAX)

5. Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX), 16,6 milyar dolar staking değeri ile ilk 5'te yer alıyor. Avalanche (AVAX), son 24 saat içerisinde düşüş yaşadı. Ancak bir hafta önceki fiyatından %2 daha yüksek.

4. Cardano (ADA)

4. Cardano (ADA)

Cardano (ADA), 20,3 milyar dolar staking değeri ile ilk 4 içerisinde yer alıyor. Cardano (ADA) fiyatında düşüş eğilimi görülüyor. Son 24 saat içerisinde %4,7 oranında değer kaybetti. Ancak boğaların son birkaç saat içerisinde geri dönüş yapmasıyla fiyatın toparlanmaya başladığı görülüyor. Yükseliş çabaları devam ederse önümüzdeki saatlerde daha da yükselebilir.

3. Ethereum 2.0 (ETH)

3. Ethereum 2.0 (ETH)

Ethereum, 25,9 milyar dolar staking değeri ile ilk 3 arasında. Stake edilen Ethereum miktarı istikrarlı bir şekilde artıyor. Ethereum %6,30 değerinde geriledi. Ancak fiyatında yeniden yükseliş trendini başlatabilir.

2. Terra (LUNA)

2. Terra (LUNA)

Terra (LUNA), 29,4 milyar dolar ile ikinci sırada yer alıyor. Şu anda doğrudan çeşitli protokollerde pay ediliyor. LUNA geçen hafta değerine %65 değer kattı. İki yıl önce 0.12 işlem gördüğünden bu yana neredeyse %76 büyüme kazandı. Dolayısıyla en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor.

1. Solana (SOL)

1. Solana (SOL)

Solana (SOL), en çok bahis yapılan varlık. Toplam 35,1 milyar dolar staking değeri ile ilk sırada yer alıyor. 2021 yılında en popüler kripto paralardan olan Solana (SOL), saniyede 50 binlik yüksek işlem hızıyla 'Ethereum Killer' olarak biliniyor. Şu anda Solana piyasa değeri ile 8. en büyük kripto para.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın