Görüş Bildir
Haberler
Spotify ve Netflix'ten Dev Anlaşma! Popüler Dizi ve Müzik Şarkıları İçin Özel Kanal...

Spotify ve Netflix'ten Dev Anlaşma! Popüler Dizi ve Müzik Şarkıları İçin Özel Kanal...

GNS
24.11.2021 - 23:12

Dijital içerik platformu devi Netflix ve dijital müzik platformu lideri Spotify kullanıcılarını sevindiren bir anlaşmaya imza attı. Kullanıcıların izledikleri dizilerde beğendikleri müzikler için kendilerine oluşturdukları listeleri ve bunların dinlenmelerini gören dijital devler işbirliği yapmaya karar verdi. Spotify üzerinde Netflix'e ait orijinal-lisanslı müzik ve podcast yayınlarına özel kanal oluşturulacak. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix ve Spotify güçlerini birleştirerek Neftklix Hub'ı ortaya çıkarıyor. Dizilerin soundtracklerini aramaya ve liste yapmaya uğraşan tüm kullanıcılar için müjde gibi gelen anlaşma herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Netflix Hub Geliyor

Netflix Hub Geliyor

Müzik, radyo, podcast dinleme uygulaması Spotify, salı günü yaptığı açıklamada popüler dizi izleme uygulaması Netflix içeriklerine ait soundtrack müzikleri, podcast yayınlarını ve diğer tüm içerikleri 'Netflix Hub' özel kanalında dinleyicilerine sunacak.

Netflix ile mutabakata varılan anlaşma kapsamında dinleyiciler, tüm içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Squid Game ve Bridgerton Listesi

Squid Game ve Bridgerton Listesi

Öte yandan müziklerin nasıl yapıldığına dair sahne arkası yayınlar da uygulamanın içinde yer alacak. Squid Game, Bridgerton gibi belirli içeriklerin lisanslı müzikleri sisteme yüklenmiş durumda. Önümüzdeki dönem popüler dizilerin ve belgesellerin podcast içerikleri de yüklenecek.

Netflix Hub Hangi Ülkelerde Kullanılıyor?

Netflix Hub Hangi Ülkelerde Kullanılıyor?

Spotify daha önce de yapım şirketi Disney ile ortaklık yapmış ve platformun yapımlarına ait müzikler ve podcast yayınları için özel bir Hub oluşturulmuştu. Söz konusu özellik şu an için yalnızca birkaç ülkede yer alıyor. 

ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık, İrlanda ve Hindistan için açılan Netflix Hub, ilerleyen günlerde başka ülkelerde de yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın