Görüş Bildir
Haberler
Soylu: 'Marketlere Akın Olsaydı Daha mı İyi Olacaktı?'

etiket Soylu: 'Marketlere Akın Olsaydı Daha mı İyi Olacaktı?'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağının ilan ediliş şekline gelen eleştirilere yanıt verdi. Soylu kararı diğer ülke örneklerine bakarak aldıklarını belirterek, 'Erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı?' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesini aktardı. Soylu'ya sokağa çıkma yasağı kararının neden daha önce açıklanmadığını sorduğunu belirterten Sarıkaya, İçişleri Bakanı'nın şu yanıtı verdiğini yazdı:

“Yasak kararını açıklayan ülkelerin hangi saatte aldıklarını hatırlıyor musunuz? Tecrübe önümüzde, erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı? Yağmalarcasına marketlerden tuvalet kâğıtlarına, gıda malzemelerine nasıl hücum edildiğini bir hatırlayın. Böyle bir ortam çok daha mı iyi olurdu, yoksa daha mı kötü olurdu?”

"Sokağa çıkanlar abartılacak boyutta değil"

"Sokağa çıkanlar abartılacak boyutta değil"

Soylu'nun “İtalya sokağa çıkma yasağını hangi saatte ilan etmiş hiç baktınız mı?” sorusunu yönelttiğini aktaran Sarıkaya, şöyle devam etti:

'Bu kapsamda, önceki gece yarısı 1-1,5 saat içinde marketlere akın eden insan sayısının da öyle abartılacak boyutta olmadığını belirtti.

'Bunu tespit edebiliyoruz, 250 bin kadar insan hareketi görüldü, o da kısa sürede durdu' dedi'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1357
424
314
187
67
45
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Bu ülkenin bu adama ihtiyacı yok gerçekten.. o bakanlık boş olsa da olur! Bu sadece önüne gelene sataşanların bakanı. Bu ülkenin değil hiç değil..

Tyliebee

250 :) bin :) kadar :) insan :) hareketi :) görülmüş :) Mikrobiyolojinin "m"sinden, pandeminin "p"sinden haberi olmayan insan demiş ki bişey yok canım 250 bi... Devamını Gör

Elchin Mehtiyev

Bari yanlış yaptık deyin de vicdanın varlığına inanalım.