Gaga Bulut bugün çıkarıldığı mahkemede tahliye edilmiş.
Sosyal Medyada Yayınladığı Video Nedeniyle 17 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Fenomen Gaga Bulut Tahliye Edildi
Paylaşımlarında çocukları kullanarak para karşılığı öpüştürdüğü gerekçesi ile tutuklanmıştı sosyal medya fenomeni Gaga Bulut.
15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ suçundan her mağdur için 8’er yıl ve ‘müstehcen görüntüleri yaymak’ suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verilmişti.
Hapisteyken, Gaga Bulut’un intihar ettiğine ya da öldüğüne dair haberler almıştık ancak doğru olmadıkları sonradan teyit edilmişti.
Bulut Altuğ bugün çıkarıldığı mahkemede tahliye edildi.
Hayranları tekrar YouTube'a döneceği için sevinçliydi,
Ve fenomenin serbest kalışını kutladılar 
Ancak sevinenler kadar tahliyeye tepki gösterenler de vardı 
İddialara göre video içeriği için para karşılığında öpüştürdüğü çocuklar reşitiz diyerek Gaga'yı kandırmıştı. 
Bukdar erken çıkması çok saçma ama değişik bir adalet siteminin olduğı canım ülkemin vatandaşlarının çok fazla şaşıracağını düşünmüyorum.
Tutuklanması saçmalıktı sadece homofobik olduğunuz için boş konuşmuşsunuz. Video da zorla kafalarını tutup yapmadı, çocuklar para için yaptı yanlış hareket tabii fakat ülkede 1 yaşındaki bebeğe tecavüz edip serbest kalanlara karşın bu hareket BENCE 17Yıl hapis yemrsi için çok hafif.

O zaman 30-40 yaşında bir insan gelsin 14-15 yaşında bir insan ile bir ilişki yaşayabilsin. Zorlama olmadığı sürece sorun değil bu bakış açısına göre. Yanlış bir şeyi göstererek, başka bir yanlışı aklayamazsın. Azıcık beyninizi kullansanız zaten Gagabulut gibi zeka özürlüler ünlü olmazlardı. Bir de homofobik demiş. Eğer bütün homoseksüeller Gagabulut kadar salaksa ben de homofobiğim bundan sonra. (Not: 17 yıl hapis verilmesi de yanlış bir karardı, bana kalırsa bu kadar erken salınması da yanlış bir karar.)
Verdiğiniz örneği birçok ünlü mensup yapıyor zaten :) ancak savunduğum şey bu da değil ayrıca iki insanın RIZASI VARSA üçüncüye.... Benim savunduğum olay tecavüze ceza verilmezken buna 17 yıl ceza verilmesi. Sanki gaga iki çocuğa tecavüz etmiş gibi 17 yıl aldı. Saçmalık dediğim yer burası. Ayriyetten farklı bir düşünceye bu kadar saygısız üslupla yaklaşman da cakası (azcık beyninizi kullansanız dediğin yer, beni tanımadan yazdığımı da başka yerlere çekerekten konuşmanı kast ettim) umarım yine farklı anlayıp
Çocukları zorlamadığı sürece ben burada sıkıntı görmüyorum. Neden? Çünkü ülkemizde kadına cinayet haberleri, tecavüzcü sapıklar ve daha niceleri kol geziyorken Gaga'nın sadece böyle bir şeyden dolayı 17 yıl hapis alması haksızlık olurdu. Sadece Gaga değil başkası da olsaydı haksızlıktı. Belki yaptığı uygunsuzdu fakat çocuklar reddetmemiş ve kabul etmişler. Tamam hadi onların işine geldi ve uygunsuz bir şey yaptılar. Tamam Gaga buna sebebiyet vermiş olabilir ve ceza alması gerek. Fakat 1.5-2 yılın Gaganın yaptığı şey için pişman olabileceği ve bazı davranış/kararlarını sorgulayabileceği kadar uzun bir yıl . Bence Gaga yerine gerçek pedofili sapıklara bu kadar ceza verilseydi ülkedeki tacizci sapıklar azalmaya başlardı.
Evet yine böyle düşünürdüm ve çocuğumla konuşurdum cinsel yönelimi hakkında. Eğer bir zorlama yaşadıysa da bütün kanuni haklarımı kullanırdım. Ancak kendi isteğiyle yaptıysa onu uyarır ve böyle davranmamasını söylerdim. Ve buradaki çocuklarda kendi istekleriyle kabul etmişler.
Biyolojik olarak 18 yasina gelmemis bir insan beyni bir yetiskininkinden farklidir. Bu farklilik karar verme mekanizmasi ile dogru orantilidir. Iste bu yuzden 18 yasindan kucukler araba kullanamiyor, iste bu yuzden 18 yasindan kucukler silah kullanamiyor, iste bu yuzden 18 yasindan kucuklerin secme ve secilme hakki yok. Sen kalkip diyorsun ki adamin biri 15 yasidan kucuk 2 cocugu opusturebilir cunku bu onlarin karari. Sen ya cok tecrubesizsin ya da safsin. Kendi cocugun olursa onu egit sonra da parka sal bakalim. Seker veren bir yabanciyla kendi rizasiyla giderse de polise sikayetci olmazsin. Yavrumun kararina saygi duyun kendi gitti dersin.
Ben burada 15 yaşından küçükleri kast etmiyorum. Ama burada 15 yaşında veya daha büyük bir birey reşit olsun yada olmasın kendi isteğiyle yapmış. Eğer ki burada illa ki bir suçlu bulacaksan ailesi. Eğer ki çocuklara yapacakları şeylerin gelecekte neye sebep olup olmayacağını anlatabilseydi yapmayabilirlerdi. Yada tamam bazı gençler önemseyip yine yapabilirdi. Eğer ki aklı yoksa irade yeteneğini kullanamasaydı oradaki kişiler sana katılırdım fakat oradakiler hem 15 yaşından büyük hemde irade yeteneğine sahip kişiler. O yüzden hiç görüşünü savunma.
Bunun yediği boku muhafazakar birisi yeseydi aboo ne tarikatların sikişkenliği kalırdı ne de hacıların pezevenkliği :) ama bunu yapan bi LGBT birey olunca bırak LGBT leri zan altında bırakmayı adama bile tepki göstermemişler amk
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın