Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt'ta Şiddet İddiasıyla Gündeme Gelen Çift: 'Mahremimizi Görüntüleyenlerden Şikayetçi Olacağız'

etiket Esenyurt'ta Şiddet İddiasıyla Gündeme Gelen Çift: 'Mahremimizi Görüntüleyenlerden Şikayetçi Olacağız'

Esenyurt'ta, 27 Eylül 2019 tarihinde sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla gündeme gelen Elif ve eşi Mehmet Oran, Emniyet'teki ifadelerinin ardından açıklama yaparak, 'Aile içinde her şey olabilir. Mahremimizi görüntüleyenlerden şikayetçi olacağız. Biz birbirimizi seviyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinden kaydedilen ve 'komşusunun eşi tarafından şiddete maruz bırakıldığı, şiddet olayının bir haftadır devam ettiği ve polisin olaya müdahil olmadığı' şeklindeki açıklamayla 27 Eylül 2019 Cuma günü 22.00 sıralarında bir sosyal paylaşım ağında paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlatan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün genç çiftin ifadesine başvurdu. 

Emniyet'ten edinilen bilgilere, olayla ilgili her ihbarın yerinde ve zamanında değerlendirildiği ve komşuların ihbarlarının aksine Elif ve Mehmet Oran çiftinin konunun aile içi mesele olduğu ve birbirlerinden şikayetçi olmadıkları yönünde beyan verdikleri öğrenildi.

"Eşimle birbirimizi seviyoruz"

"Eşimle birbirimizi seviyoruz"

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek, ifadelerine başvurulan çift, Demirören Haber Ajansı'na konuştu. Şiddet gördüğü iddia edilen Elif Oran, sosyal medyadaki paylaşımdaki ifadelerin doğru olmadığını ve görüntüleri çekenlerden şikayetçi olacaklarını söyleyerek, 'Sosyal medyada dolaşan, yalan yanlış, asılsız haberlerdir. Ben iki yıllık evliyim. Eşimi seviyorum, eşim de beni seviyor. Ben zaten severek evlendim. O gün ailemden kötü bir haber geldiği için üzüldüm, hüzünlendim, eşim de bana destek çıktı. Polisler de zaten geldi, gördü, asılsız olduğunu anladı. Bu görüntüleri çekenlerden şikayetçi olacağız. Benim yatak odamı, mahremiyetimi herkese nasıl gösterebilir? Bu kişinin bulunmasını istiyorum. Ben eşimi gerçekten seviyorum. Eşime bir şey olsa, kim bana sahip çıkacak?' dedi.

"Mahremimizi çekiyorlar, ne ayıp"

"Mahremimizi çekiyorlar, ne ayıp"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Mehmet Oran da  eşi  ile benzer ifadeler kullanırken, 'Sizin ailenizde bu tarz olaylar olmuyor mu yani? Tartışıyoruz, ediyoruz ama şiddet falan yok yani. 27'sinde olmuş olay, bir hafta diyorlar. Bugün ayın kaçı? 29'u mu? Bir haftadır ben nasıl şiddet uygulayabilirim yani?  Polisler geldi, beni de çağırdılar, bir şey olmadığını gördüler. Videoya çekiyorlar, eşim duştan çıkmış olabilir, ben duştan çıkmış olabilirim. Mahremimizi çekiyorlar, bu ne ayıp bir şeydir. Çeken kişiden şikayetçiyim ben. Ben darp edilirsem bunun hesabını kim verecek? Bizim mahremimiz var.   Biz orada farklı bir durumda da olabilirdik, öyle de çekebilirdi' diye konuştu.İfadesine başvurulan genç çift, daha sonra kol kola girerek Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Görüntüler Ekşi Sözlük ve Twitter'da paylaşılmış ve gündem olmuştu.

Görüntüler Ekşi Sözlük ve Twitter'da paylaşılmış ve gündem olmuştu.

Haluk Levent'e de çağrı yapılmış ancak sanatçı 'Biz siz bir şey yapamayız bu görüntülerle' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
604
401
111
27
24
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
luciapetrovsky

özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir

la-mascherata

Ulan yagmurlu gunde sana bir bardak su verenin ta amk. Lan kasar, hadi en olmadi dersin ‘yasanmamasi gereken bir olay yasadik, siddet her turlu kotudur biliy... Devamını Gör

gaydırı guppak

O kadar mahremse pencereni perdeni ört gerizekalı adam. Perden açık duştan çıkmak nedir. Kadın bana kim bakar mantığıyla adamı savunuyor cidden acı bir durum... Devamını Gör

vemrv

Sadece okusalar ne olur;avukat olup yıllarca eşinden şiddet gören kadınlar var.Aman çocuklarım ne olur,ailem bana destek çıkar mı ,millet ne der kaygısından ... Devamını Gör