Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Gülüş Tarzlarına Göre Karakter Analizi

etiket Sosyal Medyada Gülüş Tarzlarına Göre Karakter Analizi

11.03.2016 - 12:56

İnternet insanlığın tarihini değiştirdiği gibi yazı tarihinin de kaderini değiştirdi. İnternet kullanıcıları bir şeye güldüklerini belli etmek için çeşitli yöntemler arayıp durdular. Peki, cidden karakterimize göre mi gülüyoruz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. :)

1. :)

Bu ifadeyi kullanan kişiler genelde soğuk kişilerdir. 'Ulan çok düz yazdık, şunu koyayım da odun olduğumuzu sanmasınlar.' düşüncesi vardır. ':) kullanıcıları' insani ilişkilerde düzeyli, saygılı kişilerdir. Gösterişten, aşırı hareketlerden sakınırlar, aslında bu ifadeyi bile kullanmak istemezler ama toplum baskısına dayanamayıp dünyanın en sade ifadesini cümle sonuna iliştirirler.

2. :D

2. :D

:) ifadesinden daha samimi daha içtendir. Bir şeye gülündüğünde kullanılır. Tebessümün bir tık üstü, kahkahanın bir tık altında gülen kişilere tekabül eder.

3. :ddD:D

3. :ddD:D

Bu ifadeyi gülmek için kullananlar ya 15 yaşından küçüktür ya da çocukluğunu yaşayamamıştır.

4. Ehe ehe (hehehe)

4. Ehe ehe (hehehe)

Ehe ehe reaksiyonunu veren kişiler aslında karşısındaki olaya çok gülmemişlerdir. Karşısındaki kişi bozulmasın diye ehe tepkisi verir. Bu ifadeyi kullanan kişi düşüncelidir, büyüklerini sayıp küçüklerini sever, çoraplarını kokmadan değiştirir.

5. xD veya xd

5. xD veya xd

İlk başlarda ergen ifadesi olarak ortaya çıksa da sonra kitlesi nedense değişmiştir. İnternet kullanıcılar kötü veya bayat bir espriyle sempatik görünmeye çalıştıklarında bunu kullanmaya başlamışlardır. Bunu kullanan kişiler ortam delisi, her yerde dikkat çekmek isteyen kişilerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. zaaaaaaaaa

Bu şekilde gülen insanlar güvenilmez olurlar. Büyüklerine karşı saygısız ve dikkatsizlerdir. Yağmurlu havada su bile verilmemesi gerekir.

7. ahahaha

Bu ifadeyle gülen kişilerin gerçek hayatta da gülüşleri güzeldir. 'ahahaha' ifadesi ne ':)' gibi yapmacık ne de 'xD' gibi laubalicedir. Bu ifadeyi kullanan insanlar doğal insanlardır. Kompleksleri yoktur.

8. asdfghjklşi

Bu ifadeyi kullanan biri kesinlikle solak değildir. Sağ el bu ifadeyi kullanmak için daha müsaittir. Bu ifadeyi kullanan kişiler genelde üşengeç olurlar. Kendi koltuk altlarını koklayıp ona göre duş alır, diş macununu ortadan sıkarlar.

9. kjklkdjakdlsjakdlsaj

9. kjklkdjakdlsjakdlsaj

Bu ifadeyi kullananlar asdfghjklşi kullananların farklı versiyonudur. Sadece random gülerken iki ellerini kullanırlar. Güleryüzlü olsalar da dikkatli olmak gerekir. Parası olmayınca bakkala veresiye yazdırıp parası olunca hipermarkete gidenler genelde bu ifadeyi kullanır.

10. qweqweqweqwe

10. qweqweqweqwe

Bu ifadeyi kullananlar kararsız olur. Kolay karar veremezler. Alışverişe çıktıklarında karar verene kadar mağazalar kapanır, restoranda menüyü elli kere gözden geçirip en saçma yemeği söylerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. jajajajajaja

11. jajajajajaja

Bu kişilerin dilleri İspanyolcadır.

BONUS

BONUS
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
945
200
114
32
23
19
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Değişiiik

bi bunları sınıflandırmamıştık afferim sizeeeee

atom marul

:) BÖYLE GÜLEN BİR İNSAN CANLISINDAN HER TÜRLÜ SİNSİLİĞİ PİSLİĞİ ÇOK AFEDERSİNİZ İBLENİĞİ BEKLERİM

osman zaa

bana ismet beyin masumiyetini getirin.