Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada "Anonim" Takılan Erkeklerin Öne Çıkan 7 Özelliği

Sosyal Medyada "Anonim" Takılan Erkeklerin Öne Çıkan 7 Özelliği

Merve Ç.
11.05.2015 - 14:00 Son Güncelleme: 11.05.2015 - 20:06

Marko bey, Kürşet hoca, Sheriff efendi, Kinşasa bey, Şamil, Helmuth Moltke, Hocaların hocası, king of comedy, simerazzi, Rzon, vb. daha birçok erkek. Hepsi sosyal medyada anonim olarak arz-ı endam ediyor ve ifşa olmaktan çok korkuyor. Peki bir erkeği anonim olmaya iten sebepler nelerdir? Ve anonim takılan erkeklerin belirgin özellikleri nelerdir? Bugün sizler için bu konuyu deşiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, nasıl ki erkekler fotoğraf koymayan kızların çirkin olduğunu iddia ediyorsa, anonim takılan erkekler şüphesiz ki çirkindir.

Hiç öyle yazdıklarına, zekasına, vs. kanıp da peşine düşmeyin %99 hayal kırıklığı yaşarsınız.

2. "Ama yakışıklı olması önemli değil, zeki erkekler etkileyici oluyor" diye düşünebilirsiniz, düşünmeyin %99 zeki de değil.

Nasıl ki sosyal medyada troller, salağa yatanlar, vs. varsa kendini zeki gösterme uzmanları da var. Bir günlüğüne wikipedia'yı, google'ı kapat %99 yazı yazamaz olur amin olun. Sağdan soldan duyduklarını, google'dan buldukları sözlerle harmanlayıp satan tiplerdir çoğu.

3. Anonim erkeklerin en büyük özelliği "korkak" olmalarıdır.

Kendi isimleriyle 'şu kötüdür' dahi yazamayacak erkekler, sığındıkları anonim kimlik ardında önüne gelene küfretmeye, klavye delikanlılığı sergilemekte bir beis görmez. Yakalanınca 'aman abi, canım abi' hallerini görmeden karar vermeyin.

4. Anonim erkekler cool görünmeye çalışır ama iki cilve yapsanız mal bulmuş mağribiye döner.

Bakmayın anonim erkeklerin renkli (!) cinsel hayatlarına, kalabalık kız grupları ile gittikleri partilere, vs. En cool görünen anonim hesaba 'selam :)' yazın ve olacakları hayretle izleyin.

5. Anonim erkeklerin en büyük amacı "kız düşürmektir"

Aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım. Yazdıklarının satır aralarını okuyun, her 10 yazıdan birinde 'kız düşürme' mesajını çok net görürsünüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anonim erkekler kendine güvensiz tiplerdir.

Sizinle sosyal medya üzerinden çatır çatır konuşan, yazılar yazan, mesajlar atan adamla yüz yüze gelip 1 saat konuşalım deseniz 10. dakikasında sıkılırsınız. Çünkü bu erkekler görünmedikleri zaman vardır, yüzlerini gördüğünüzde bütün büyü gider karşınızda ürkek, güvensiz bir ergen kalır.

7. Anonim erkekler anlattıklarının onda biri bile değildir.

Sakın ola ki anonim bir erkeğin kendisi hakkında yazdıklarına kanma gafletinde bulunmayın. Yazdıklarının çok küçük bir kısmının doğru olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Mesela 'ben kadınlara çok değer veren, saygılı, kibar ve düşünceli bir erkeğim' cümlesinde sadece 'erkeğim' kısmı inandırıcıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
58
20
8
5
4
3