Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomeni Olsan Zengin Olur musun?

Sosyal Medya Fenomeni Olsan Zengin Olur musun?

Sosyal medyada fenomen olana güzellik uzmanı yazılımı Matrix gibi yükleniyor. Sonra da gelsin havuzlu villalar, Ferrariler, Lamboghiniler... Tam olarak böyle olmayabilir biz de net bilmiyoruz ama bakalım sen sosyal medya fenomeni olarak zengin olmaya elverişli misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetle başlayalım.

2. Yaşını sormadan duramayacağız. Kaç gösteriyorsun?

3. Vatani değerlere ne kadar bağlısın?

4. Kendini inançlı bir insan olarak tanımlar mısın?

5. Dubai'ye gittin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Altınla, takıyla, varaklarla aran nasıl?

7. Ticaretten anlar mısın?

8. Sona yaklaşırken, estetik yaptırır mısın?

9. Ne kadar özelini paylaşmaya hazırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senden biraz zor.

Sosyal medyayı seviyor, sıklıkla da kullanıyorsun ancak zengin olma meselesi senin için biraz karmaşık. Bu yol çetrefilli. Sen hesabını bile 'public' yapamıyorsun. Tamam tanımadığın takipçilerin olabilir ama 'özel' sınırların var. Sınırlar, takipçi cezbetmiyor. Ayrıca matematik ya da ticaretle de aranın iyi olduğu söylenemez. Hiçbir şey bilmesen bile linklerden ne kadar gelir onu hesap edebiliyor olmalısın. Kısaca sen sürekli story atmaktan ya da kimsenin izlemediği canlı yayınlar açmaktan vazgeç, bunlar sana para getirmez.

Daha yolun çok başındasın.

Daha yolun çok başındasın.

Bu yol çok uzun ve çetrefilli, hele ki son yaşananlardan sonra herkesin daha bir mercek altına alınacağı kesin. Bir de seninle işbirliği yapmak isteyecek markalar(!) şimdilik beklemek isteyebilir. Güzellik sektörü de doyuma ulaştı yeni keşifler yapman lazım. 'Kolay olmayacak, elbet üzüleceğiz, mutlaka bir iz bırakacak' demek isterdik ama sen iz bırakmasan daha iyi sanki.

Fena gitmiyorsun ama bir dur düşün deriz!

Fena gitmiyorsun ama bir dur düşün deriz!

Anlaşılan o ki sosyal medyadan ya da güzellik merkezleri, kozmetik sektöründen kazanılan paralar sanıldığı kadar yüksek değil: Yan gelirlerin yoksa. Yan gelirler de biraz riskli gibi. Sen bu işi kıvırırsın, sosyal medyadan para da kazanırsın. Belki evini arabanı alırsın ama villlalar, jipler, Ferrariler hedeflemesen mi acaba? Yine de sen bilirsin hedefleyebilirsin ama onlar sadece 'story'e link bırakmakla' olmuyor gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
23
8
7
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Benden olmazmış, yes çünkü görgüsüz değilim

Hanjimin

Benden olmazmiş, zaten kendimi rezil ederek zengin olacaksam hiç olmayim bacım 😂

Gizem Yenikler

Senden biraz zor.