Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz "Altay" Ata Nedim Arman Kimdir? Ata Nedim Arman Kaç Yaşında ve Nereli?

Son Yaz "Altay" Ata Nedim Arman Kimdir? Ata Nedim Arman Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
28.03.2021 - 17:33

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz izleyiciler tarafından oldukça takip ediliyor. Son Yaz dizisinin konusu kadar birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de dizide Altay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ata Nedim Arman. Peki Ata Nedim Arman kimdir? Ata Nedim Arman kaç yaşında ve nereli? Ata Nedim Arman hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Yaz'ın Altay'ı Ata Nedim Arman Kimdir?

Son Yaz'ın Altay'ı Ata Nedim Arman Kimdir?

Ata Nedim Arman, 2004 yılında Kuşadası’nda dünyaya geldi. Kuşadası İlkokulu sonrası orta öğrenimini Amerikan Kültür Koleji'nde tamamlamış olup, şu anda Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi'nde eğitimine devam etmektedir.

İlk kez 13 yaşında tiyatro sahnesine çıkan ve kariyerine Ajans İzmir Güzelinde çocuk oyuncu olarak başlayan Ata Nedim Arman, “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” adlı sinema filminde “Küçük Cumali” karakteri ile oyunculuğa atılmıştır. “İsimsizler” isimli dizide de rol alan Ata Nedim Arman, “Son Yaz” dizisinde Altay karakterini canlandırmaya başladı. Yüzme ve binicilik sporuyla hobi olarak ilgilenen Ata, eğitim hayatı süresince İngilizce ve Almanca bilgisini üst seviyeye taşıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın