Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Duyurdu: ''Yolyemezler'' Suç Örgütü Çökertildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Duyurdu: ''Yolyemezler'' Suç Örgütü Çökertildi

Burak Boyoglu
21.11.2023 - 17:38 Son Güncelleme: 21.11.2023 - 18:08

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir suç örgütün daha çökertildiğini açıkladı. Yerlikaya, İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kafes-14' operasyonları kapsamında, ''Yolyemezler'' grubu olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini ve 19 şüphelinin yakalandığını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yolyemezler Çetesi, İstanbul Büyükçekmece'de 9 Ekim'de bir villada yaşanan çatışma sonrası polis ekiplerinin radarına girmişti.

Yolyemezler Çetesi, İstanbul Büyükçekmece'de 9 Ekim'de bir villada yaşanan çatışma sonrası polis ekiplerinin radarına girmişti.

Yaşanan çatışma sonrası girilen villanın bodrum katı ise bir cephaneliği aratmamıştı. Aramada, 4 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet otomatik tabanca, 400 adet 9 mm çaplı fişek, 100 adet boş kovan ve 13 adet şarjör bulunmuştu.

Yaşanan çatışma sonrası girilen villanın bodrum katı ise bir cephaneliği aratmamıştı. Aramada,  4 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet otomatik tabanca, 400 adet 9 mm çaplı fişek, 100 adet boş kovan ve 13 adet şarjör bulunmuştu.

Yolyemezler Çetesi'nin İstanbul'da Büyükçekmece dışında Güngören ve Silivri'de de çeşitli suç faaliyetlerinde bulunduğu biliniyor. Çetenin haraç, araç kurşunlama ve cinayet suçlarına karıştıkları tespit edildi.

Yolyemezler Çetesi'nin İstanbul'da Büyükçekmece dışında  Güngören ve Silivri'de de çeşitli suç faaliyetlerinde bulunduğu biliniyor. Çetenin haraç, araç kurşunlama ve cinayet suçlarına karıştıkları tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yolyemezler" olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini açıkladı ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
15
11
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

ulan ülke çeteden geçilmiyor, temizle temizle bitmedi amk birinin belaları hep :D

Deborah Crimson

bi kere bizim evi kalorifer böcekleri sarmıştı, temizle temize bitmiyor, her yerden çıkıyorlardı. Ülke de aynı durumda galiba :)))

Matta

Hic bi sikimin cokertildigi yok. Bunlari 1-2 seneye salacaklar, kaldiklari yerden devam edecekler

kayra han

Reis yerine hangilerinin geçeceğini ne zaman açıklıyorsunız?