Görüş Bildir
Haberler
Son 2 Yılda Çekilmiş Kesinlikle İzlemeniz Gereken IMDb Puanı Yüksek 14 Film

Son 2 Yılda Çekilmiş Kesinlikle İzlemeniz Gereken IMDb Puanı Yüksek 14 Film

Gossip Dio
24.09.2022 - 16:42

Son 2 yıl film sektörü için oldukça hareketli geçti. Pandeminin acısı yeni yeni çıkmaya başlamışken, film sektörü de beklemeye aldığı bütün planları hayata geçirme fırsatı yakaladı. Her türde ve üstün teknolojide çekilen filmlerin hepsi birbirinden farklı başarılar elde ederken, bu durumda bize izlemesi ve yorumlaması kalıyor. Biz IMDb puanlarını yıkıp geçen bu filmleri yorumlarken çok arada kaldık. Sizlere sunduğumuz bu liste ile sizlerden de izlediğiniz filmler hakkında yorumları bekliyoruz. Şimdiden keyifli seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Spider Man No Way Home

Spider Man filmini izlemeyen veya sevmeyen kişi sayısı çok azdır diye umuyoruz. Her filmiyle bizi ilk defa izliyormuş gibi büyüleyen Spider Man, No Way Home filmiyle de büyük bir beğeni topladı. Peter Parker'ın bu filmde gizli kimliği açığa çıkmış ve ailesi dahil çevresindeki herkes gözler önüne serilmiştir. Bundan rahatsızlık duyan ve insanların onu unutmasını isteyen Peter, Dr. Strange yardımıyla bu durumu çözmeye çalışır.

IMDb Puanı: 8.3

Yönetmen: Jon Watts

Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedicht Cumberbatch

2- Zach Snyder Justice League

Kozmik bir kötülükle başa çıkmaya çalışan Superman, Joker, Flash, Diana Prince, Bruce Wayne ve Darkseid. Dc yapımı olan  ve 4 saat süren Justice League'nin sonsuz macerasına izlerken doyamayacaksınız.

IMDb Puanı: 8.0

Yönetmen: Zack Snyder

Oyunucular: Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill

3- Elvis Presley

Elvis filmi 2022 yılında sinemalara damgasını vuran bir film oldu. Rock 'N' Roll müziğinin kralı Elvis Presley'in hayatını konu alan ve ince ayrıntısına kadar işlenen bu filmde Elvis Presley'nin müziklerinin yanı sıra Austin Butler'ın oyunculuk yeteneğine de hayran kalacaksınız.

IMDb Puanı: 7.5

Yönetmen: Baz Luhrmann

Oyuncular: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia Dejonge

4- Cruella

101 Dalmaçyalı filminin kötü karakteri Cruella'yı bu sefer farklı bir şekilde görüyoruz. İlginç tasarımlarıyla adını duyurmaya çalışan aynı zamanda dolandırıcı olan karakter Estella, iki hırsızın ilgisini çeker. Kendisini bambaşka olaylarda bulan Estella iki kişi olarak yani Estella ve Curella olarak yoluna devam eder.

IMDb Puanı: 7.3

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry

5- Free Guy

Kendi hikayesinin kahramanı olan bir banka memuru. Kahraman konusu mecazi anlamda değil, gerçekten kahraman oluyor. Sıradan ve işine gelip giden bir banka memuru olan Guy, bir gün Free City adındaki oyunda acımasız bir karakter olduğunu öğrenir. Hayatında bambaşka bir sürece geçen banka memurumuz, diğer karakterleri ve kendisini kurtarmak için maceraya atılır.

IMDb Puanı: 7.1

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Watiti

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- The Mauritanian

Terörist olmakla suçlanan Mohamedou Ould Slahi, on yıldır yargılanacağı anı beklemektedir. Suçsuz olduğu için kendisini kanıtlamaya çalışan Slahi bir türlü hapisten çıkamaz ve görüşmesi ertelenir. Bu süreçte Slahi'nin yanında onu kurtaracak bir avukat yer alır.

IMDb Puanı: 7.4

Yönetmen: Kevin Macdonald

Oyuncular: Tahar Rahim

7- Palmer

7- Palmer

Popüler bir futbolcu olan Eddie Palmer, cinayetle suçlanması sonucunda 10 yıl hapis cezasına maruz kalır. Cezası bittikten sonra yeni hayatına adapte olmaya çalışan Palmer'ın sorumluluğuna annesi tarafından terk edilen bir  çocuk verilmektedir. Justin Timberlake bu filmdeki performansıyla müzikleri kadar sizi etkileyecek.

IMDb Puanı:7.2

Yönetmen: Fisher Stevens

Oyuncular: Justin Timberlake, Juno Temple, Ryder Allen

8- Coda

Ruby 17 yaşında işitme engelli bir ailenin işitebilen tek üyesidir. Ailesinin geçimini sağlaması için de yapmış oldukları balıkçılık işini yöneterek onlara destek olmaktadır. Ruby'nin bu hayatı okulda koroya katılmasıyla bambaşka bir hal alır.Karşısına hayalleri ve ailesi arasında seçim yapmak zorunda olduğu bir yol çıkar.

IMDb Puanı: 8.0

Yönetmen: Sian Hader

Oyuncular: Emilia Jones, Marlee Matlin

9- Godzilla ve Kong

İnsanların gelecekleri için savaştığı bir dönemde ,Godzilla ve Kong karşı karşıya gelirler. Bu iki devasa canavarın savaş halinde olması ise insanları daha da ürküterek, geleceklerine dair endişeye düşürmektedir. Bu macera dolu filmi izlerken nefesini tutacaksınız.

IMDb: 6.3

Yönetmen: Adam Wingard

Oyuncular: Alexander Skarsgard, Millie Boby Brown, Rebecca Hall

10- The White Tiger

Hint yapımı olan The White Tiger, zengin bir ailenin şoförünün hırslanarak girişimci kafasıyla kendisini fakirlikten nasıl kurtardığını anlatmaktadır. Çok satan bir romandan uyarlanan The White Tiger'ı izlerken geleceğe dair planlalarınız şekillenecek.

IMDb Puanı: 7.1

Yönetmen: Ramin Bahrani

Oyuncular: Adarsh Gourav, Priyanka Chopra Jonas, Rajkummar Rao

İçeriğin Devamı Aşağıda

11- Kağıttan Hayatlar

Oklarımız bu sefer bir Türk yapımına dönüyor. Geçimini kağıt toplayarak sağlamaya çalışan Mehmet'in yaşamı, hayatına 8 yaşında Ali adında küçük bir çocuğun girmesiyle başka bir hal alır. Küçük çocuğu ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet aynı zamanda onunla farklı bir bağ da kurmuştur. Ağlamaya hazır olun diyoruz şimdiden.

IMDb Puanı: 6.6

Yönetmen: Can Ulkay

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul

12- Jungle Cruise

Tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacın peşinde olan bilim insanı ve doktorun hikayesini konu alan Jungle Cruise, sizleri Amazon'da macera dolu bir seyire çıkarıyor. İyileştirme gücüne sahip olan bu ağacı bulmakta kararlı olan Lily, Frank'ın eski ama çekici teknesinden yardım almak durumunda kalır. Zorluklar, koşturmaca ve bolca vahşi yaşam.

IMDb Puanı: 6.6

Yönetmen: Jaume Collet- Serra

Oyuncular: Dwayne Johnson, Emily Blunt

13- Nobody

John Wick severler toplanın. Nobody filmi sizi tıpkı John Wick serüveni gibi bir dünyaya sürükleyecek. Bir kadına yardım eden görgü tanığının aksiyon dolu bir şekilde nasıl çete lideri olduğuna tanık olacağınız filmde gözünüzü bile kırpamayacaksınız.

IMDb Puanı: 7.4

Yönetmen: İlya Naishuller

Oyuncular: Bob Odenkirk, Connie Nielsen

14- The Power Of Dog

Montana'da geniş bir çiftliğin sahibi olan iki kardeşi konu alan filmde işler, bir kardeşin yani George'un dul ve genç bir kadınla evlenmesiyle karşıyor. Thomas Savage'in Aynı adlı romanından uyarlanan bu film ile kovboy ruhunu da tam anlamıyla görmekteyiz.

IMDb Puanı: 6.8

Yönetmen: Jane Campion

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
28
12
10
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?