Görüş Bildir
Haberler
Son 1 Ayda Değeri En Çok Yükselen Kripto Parayı Tahmin Edebilecek misin?

etiket Son 1 Ayda Değeri En Çok Yükselen Kripto Parayı Tahmin Edebilecek misin?

Mia Zona
02.04.2021 - 17:59

Kripto paraların yatırım amaçlı kullanılması gittikçe yaygınlaşmaya başladı. Ancak çoğu yatırımcı bu konuda bilinçsiz seçimler yaptığı için hayallerindeki kazanca ulaşamayabiliyor. Bu nedenle hangi kripto paranın değerinin ne kadar yükseldiğini dikkatli bir şekilde takip etmek gerekiyor. Bakalım geçtiğimiz ay hangi kripto paranın ne kadar değerlendiğini bulabilecek misin...

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sence 1 ayda en fazla hangi kripto paranın değeri yükselmiştir?

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Dent %678.90 oranında değer kazandı. Dent'in yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Enjin Coin %329.03 oranında değer kazandı. Enjin Coin'in yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Tebrikler, doğru bildin!

Son 1 ayda en fazla değer kazanan kripto para Chiliz oldu. Chiliz, 30 günde %856.42 değer kazandı. Geçen ay Chiliz'e yatırım yapanların yüzü gülüyor!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay BitTorrent %328.76 oranında değer kazandı. BitTorrent'in yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Harmony %539.90 oranında değer kazandı. Harmony'nin yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Holo %502.70 oranında değer kazandı. Holo'nun yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Filecoin %370.39 oranında değer kazandı. Filecoin'in yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Pundi X %316.83 oranında değer kazandı. Pundi X'in yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Maalesef yanlış cevap...

Geçtiğimiz ay Ankr %474.98 oranında değer kazandı. Ankr'ın yükselişi de az değil evet ama ondan daha fazla değer kazanan başka bir kripto para var. Hangi kripto paranın 1 ayda daha fazla değerlendiğini bulmak için bir daha dene!

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKX ile gerçekleştirebilirsiniz!

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKX ile gerçekleştirebilirsiniz!

OKX her seviyeden traderlar için tamamen özelleştirilebilir bir kripto borsası sunar!

OKX ile Bitcoin ve diğer alt coinlerin alım satımını yapmak için tıklayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
13
11
10
8
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın