Görüş Bildir
Haberler
Somer Şef'in Olay Dolu Gecesi! Somer Şef Kimdir?

Somer Şef'in Olay Dolu Gecesi! Somer Şef Kimdir?

Ekranların sevilen ve en lezzetli yarışma programı Masterchef Türkiye jürileri skandal haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde,18 yıldır birlikte olduğu eşiyle ihanet iddiaları sonrasında boşanan Somer Şef, şimdi de yaşadığı olaylı geceyle konuşuluyor. Ünlü şef, aşk yaşadığı iddia edilen Pınar Kızılkaya'nın da aralarında  bulunduğu araçla  3 milyonluk bir araca çarptı, ancak oralı dahi olmadı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8'de yayınlanan Masterchef Türkiye'nin jüri üyerinden Somer Sivrioğlu, Snob Magazin haberine göre, dün gece Bebek'te adının aşk iddialarına karıştığı Pınar Kızılkaya'yla görüntülendi.

Somer Şef'in Olay Dolu Gecesi

Somer Şef'in Olay Dolu Gecesi

Flaşların patlamasıyla büyük şok yaşayan Sivrioğlu'nun şoförü, 3 milyonluk spor bir araca çarptı. Milyonluk araç hasar görmesine rağmen Somer Sivrioğlu, oralı bile olmadı.

Araca Çarptıktan Sonra Oralı Bie Olmadı

Araca Çarptıktan Sonra Oralı Bie Olmadı

Araç sahibi, Somer Sivrioğlu'nun bindiği aracın plakasını alarak polisi aradı. Mağduriyeti giderilmezse şikayetçi olacağını söyleyen araç sahibi, sonrasında mekandan ayrıldı.

Somer Şef Kimdir?

Somer Şef Kimdir?

25 Mayıs 1971 İstanbul doğumlu olan Somer Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 

Daha sonra master yaptı. 24 yaşındayken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti. 

Avusturalya'da yüksek lisans yaparken şeflik kariyerine ilk adımı attı. İlk olarak restoranlarda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin bulunduğu kendi restoranını Sidney'de açtı. MasterChef Avustralya'da misafir jüri üyesi olarak yer aldı. 

2015 yılında David Dale ile birlikte yazdığı Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera adlı kitabı yayımlandı. 2018 yılından beri TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye adlı aşçılık yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın