Görüş Bildir
Haberler
Soğuyan Havaların Etkisiyle Kuruyup Çatlayan Ellerinizi Yumuşacık Yapacak Nemlendiriciler

etiket Soğuyan Havaların Etkisiyle Kuruyup Çatlayan Ellerinizi Yumuşacık Yapacak Nemlendiriciler

Ekin Avcı
20.11.2021 - 01:30

Kış aylarında kuruyup çaylayan eller hepimizin en büyük problemlerinden biri haline geliyor. Soğuyan havaların etkisiyle yumuşaklığını kaybeden ellerine ilaç gibi gelecek nemlendirici el kremlerini senin için derledik. Kullanan herkesin memnun kaldığı, ellerini bebek gibi yapacak ürünlere göz atmak istersen hiç vakit kaybetmeden içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Altın nemlendirici el kremi

Seda Altın nemlendirici el kremi

Temizlenmiş cilde uygulayarak mis kokulu ve yumuşacık ellere sahip olabileceğin Seda Altın Nemlendirici El Kremi günlük kullanım için uygun nemlendirici el kremlerinden. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Her ürününüzü severek kullanıyorum. Bu krem de diğer ürünleriniz gibi efsane! Hikayede tanıtımı görür görmez ürünü aldım 2 gün içinde de elime ulaştı.''

Missha hassas ciltler için nemlendirici el kremi

Missha hassas ciltler için nemlendirici el kremi

Hassas ciltler için özel olarak iletilen Missha Nemlendirici El Kremi cilt bariyerini besleyerek güçlendiriyor ve ellerin sağlıklı bir görünümüne kavuşmasına yardımcı oluyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Favori el kremim kesinlikle! Kuruluk konusunda çok çeken biri olduğum halde bu kremi sürdüğümde ellerim yumuşacık oluyor.''

Tony Moly nemlendirici el kremi

Tony Moly nemlendirici el kremi

Bambu özü ve inci tozu içeriğiyle Tony Moly Panda's Dream Nemlendirici El Kremi hem nemlendirici hem de beyazlatıcı etkiye sahip. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Pandemi döneminde dezenfektan ve kolonyadan mahvolan ellerimi yumuşacık yapıyor. Kutusu da ayrıca şirin. Pamuk gibi eller her kadının hakkı!''

Lebelege nemlendirici el kremi

Lebelege nemlendirici el kremi

Lebelege Nemlendirici El Kremi içeriğindeki vitaminlerle zenginleştirilmiş saf yeşil çay özüyle kadifemsi bir pürüzsüzlük ve rahatlık sağlıyor. Şu an indirimde ve fiytaı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gerçekten fiyatına karşılık çok daha fazla hakkını veren bir ürün. Kızlar şiddetle tavsiye ediyorum nem sorununuz varsa.''

Quarxery nemlendirici el kremi

Quarxery nemlendirici el kremi

Yumuşak, hızlı emilen yapısı sayesinde Quarxery Nemlendirici El Kremi  renk tonunu açarak aydınlatmaya, cildin nem ihtiyacının karşılanmasına ve canlı görünmesine katkıda bulunuyor. Şu an indirimde ve epey uygun fiyatlı.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Güzel, kolay emiliyor.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın