Görüş Bildir
Haberler
Soğuk Havalar İçin 13 Sıcak Stil Önerisi

etiket Soğuk Havalar İçin 13 Sıcak Stil Önerisi

Monostilo
01.12.2014 - 20:33 Son Güncelleme: 01.12.2014 - 23:08

1. Uzun Paltolar:

1. Uzun Paltolar:

Kısa montları unutun! Kışın hakkını uzun paltolar ile vermeye hazırlanın… Hem karizmatik hem de stil sahibi bu uzun paltoları fötr şapkalar ile denemelisiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sıcak Çikolata:

2. Sıcak Çikolata:

Ne alakası var bunun stille mi dediniz? Elinizde bir sıcak çikolata bardağı ile ne kadar çekici görünebileceğinizden sanıyoruz ki haberiniz yok! Hem içiniz üşürken en güzel gülümsemenizi insanlara nasıl gösterebilirsiniz ki?

3. Kalın Atkılar:

3. Kalın Atkılar:

Annenizin o kareli büyük şallarını henüz keşfetmediniz mi yoksa?  Hemen annenizi biraz paylaşımcı olmaya ikna edin ya da kendinize bir tane alın! Çünkü bu kış paltonuzun üzerine alacağını bu şallar çok moda!

4. Kestane Kebap:

4. Kestane Kebap:

İşte bir kış klasiği daha! Taksim de ya da Kadıköy’de hiç fark etmez, kışın bu lezzetli geleneğini kaçırmayın! Üstelik bu pek çok kişinin aksine ne kadar hayattan zevk aldığınızı ve mutlu olmak için devasa hediyelere ihtiyacınız olmadığı mesajını da karşınızdakine gayet açıkça verecek!

5. Çirkinler Kralı Ugg:

5. Çirkinler Kralı Ugg:

Erkekler onlardan kesinlikle nefret ediyor! Tabi aramızda onlara sinir olan kızlar da var ama siz hepsini unutun, kışın sıcacık ve rahat ayaklarınız ile günün keyfini çıkarın. Kim ne derse desin kış denildiğinde artık Ugg’lar kesinlikle bir klasik!

6. İki Gözümüzün Nuru Sevgili:

6. İki Gözümüzün Nuru Sevgili:

Adamı bir metaya dönüştürdüler demeyin hemen! Soğuk kış gününde herkesin elleri üşürken sizinkini ısıtacak bir sevgiliden daha karizmatik ne olabilir söyleyin bize. Şöyle bir etrafınıza bakın yalnızların fesat bakışları hep sizde hep sizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ev Stili Polar Pijamalar:

7. Ev Stili Polar Pijamalar:

İddialıyız; polar eşofmanlar kışın ev stilinin divasıdır! Onlarla bırakın üşümeyi, terlersiniz bile… Üstelik öyle renkli ve yumuşaktırlar ki size rahatlığı garanti ederler. Bir de pufuduk ev terliklerinizi giydiyseniz akşam dizi keyfi stiliniz tamamdır!

8. Kalbimizin Tek Sahibi Browni:

8. Kalbimizin Tek Sahibi Browni:

Stil dediğiniz şey yediğimiz içtiğimizden, giydiğimize taktığımıza kadar her detayı içeriyorsa bir browni bunun neresinde olmalıdır? Tabii ki keyif kısmında! Polar pijamalarınız ve browniniz tamamsa bir Kara Para Aşk gecesine hazırsınız demektir!

9. Deri Taytlar:

9. Deri Taytlar:

 Sonbaharın yıldızı taytlar kışın da bizi terk etmiyorlar çok şükür ki… Deri modelleri ile kışın en sıcak en formda bu parçasının yanında ise tabi ki kalın kazaklar ona eşlik ediyor!

10. Olursa Olur Olmazsa Çay İçeriz:

10. Olursa Olur Olmazsa Çay İçeriz:

İşte en cool felsefe! Bir zamanların hor görülen çayı şimdi kahvenin tahtını sallıyor. Umursamaz, derin ve cool bir stil lazım diyorsanız çay sizin içeceğiniz. Hayat felsefemiz belli: ” Olursa olur, olmazsa çay içeriz!”

11. Çizmeli Kediden Az Kullanılmış Uzun Çizmeler:

11. Çizmeli Kediden Az Kullanılmış Uzun Çizmeler:

Uzun çizmelerin modası geçti diyenlere inat modacılar bu sezon da uzun çizmeleri sokaklara taşıdı! Yağmurda mini etek ve şort giymenin keyfini çıkaracaklar için sezonun en seksisi uzun çizmeler diyoruz başka bir şey demiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Deri Eldivenler:

12. Deri Eldivenler:

Bu kış 1960’ların yılı diyoruz ve ekliyoruz, eldivenlerinizi hazırlayın! Hele de deri eldivenleriniz varsa sezonun yükselen trendini yakaladınız bile… Nefti yeşiller, bordolar ve hatta sarılar bu kış hem elinizi sıcak tutacak hem de bir trendsetter olduğunuzu ilan edecek!

13. Renkli Şemsiyeler:

13. Renkli Şemsiyeler:

Zaten kış gri bir mevsim, arada güneş yüzünü göstermese sarı rengi unutma ihtimalimiz var; o zaman siyah şemsiye ile ne işimiz olabilir ki? O zaman rengarenk şemsiyeler bu kış stilinizin alamet-i farikası olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın