Görüş Bildir
Haberler
Snapchat, “Snapchat Channel”ı Kapattı

Snapchat, “Snapchat Channel”ı Kapattı

Deadline’ın yazdığı bir rapora göre, Snapchat şirket içinde içerik üretmekten pişmanlık duyuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Snapchat Channel” adındaki 15 kişilik takım, yeniden yapılandırma çalışmaları yapıyordu. Ama bu çalışmalar, yeni projeler lanse etmekle değil takımın tamamen işten çıkartılmasıyla sonuçlandı.

Snapchat yaklaşık beş ay önce, Fox’un kıdemli başkan yardımcısı olan ve “New Girl”, “Brooklyn Nine-Nine”, “The Mindy Project” ve “Bob’s Burgers” gibi başarılı komedi dizilerinin geliştirilmesi üzerine çalışan Marcus Wiley’i takımına aldığında bunun büyük reklamını yapmıştı. Marcus Wiley, artık Snapchat’te çalışmıyor.

Snapchat sözcüsü, Wiley’nin gidişini şu sözlerle açıkladı: “ ‘Snap Channel’ı kapattığımız için Marcus’un başka fırsatları değerlendirmesi çok doğal. Marcus çok büyük bir yetenek ve ona hayatında bol şans diliyoruz.”

Yaklaşık 100 milyon aktif kullanıcısı olan Snapchat, Ocak ayında Buzzfeed, CNN ve Yahoo gibi partnerlerinin kullandığı platform “Discover”ı hayata geçirdi. Şirketler uygulamada yer almak için ödeme yapıyorlar; fakat yüksek miktarlar değil. Snapchat belki de içerik üretmeyi içerik üreticilerinin eline bırakmalıydı; çünkü kendi ürettiği içeriklerden hiçbiri rağbet görmüyor.

Eğer şirket bir gün fikrini değiştirip yine içerik üretmeye karar verirse, takımına dahil edecek yetenekli isimleri bulması güç olabilir.

Kaynak: http://techcrunch.com/2015/10/12/ephe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0