Görüş Bildir
Haberler
TV
Sky Sports Kanalı, Premier Lig Maçlarının Şifresiz Olacağını Açıkladı

Sky Sports Kanalı, Premier Lig Maçlarının Şifresiz Olacağını Açıkladı

Enver K.
21.03.2016 - 16:38

Dünyadaki önemli spor karşılaşmalarını yayınlanayan Sky Sports kanalı, bünyesinde  'Sky Sports Mixed' adında yeni bir kanal açacağını ve burada yayınlanacak maçların şifresiz olacağını açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

990 yılında kurulan ve bu zamana kadar dünyanın en önemli spor organizasyonlarını bünyesinde toplamayı başaran İngiltere ve İrlanda bazlı Sky Sports, yayın hakları konusunda devrim gibi bir karar aldı. 

Ekstra ödeme ve şifre yok 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kurum 'Sky Sports Mixed' adında yeni bir kanal açacak ve bu kanaldaPremier Lig, La Liga, MLS, 2018 Dünya Kupası elemeleri gibi maçlar 'Sky' üyelerine ücretsiz ve şifresiz olarak verilecek. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kanalın genel müdürü Barney Francis, 'Sky Sports Mixed kanalı özel birçok paket içerecek ve canlı yayınlardan, belgesellere, maçlara kadar Sky üyelerine fazladan hiçbir maddi yük getirmeyecek. Bizim buradaki amacımız sporu daha fazla kitleye yaymak' dedi. 

BT Sports tehlikesi! 

Sky Sports'un bu hamlesinin son yıllarda büyük atılım yapan bir başka spor kanalı BT Sports'un geçen sezon Şampiyonlar Ligi haklarını satın alması ve birçok ünlü yorumcuyu bünyesine katması olarak yorumlanıyor.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Simon Adebisi

Bizim çakallara da örnek olur umarım.