Görüş Bildir
Haberler
Sizin İlişkiniz Mantık mı Yoksa Aşk Üzerine mi Kurulu?

etiket Sizin İlişkiniz Mantık mı Yoksa Aşk Üzerine mi Kurulu?

Ema
15.11.2023 - 22:01

İlişkide aşk ve mantığın bir dengeye oturtulması gerektiği, bu dengenin şaşması halinde işlerin kötüye gidebileceği söylenir. Peki senin ilişkinde durum nasıl? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım...

2. Onu görmediğinde kendini nasıl hissediyorsun?

3. Kendini 'temas bağımlısı' olarak adlandırır mısın?

4. Ne sıklıkla kavga ediyorsunuz?

5. Kavgalarınızda sık sık bağırışıyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerlerin senin aşırı gurur yaptığını söylüyor mu?

7. Ona ne sıklıkla hediyeler alıyorsun?

8. Son olarak, gelecekte de hayatınızı birlikte geçirmeyi düşünüyor musunuz?

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin ilişkinin temelinde aşk var... Tutkuyla hareket etmek ve duygularının götürdüğü yere gitmek senin için çok önemli. Bu yüzden hislerini uçlarda yaşıyor; mutlu anlarını da, kavgalarını da zirvede hissediyorsun. Bazen sesler yükselebiliyor, bazen duygular alevlenebiliyor. Olabilir! Bu işin tek bir doğrusu yok sonuçta.

Mantık!

Verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde mantığı ön plana çıkarıyorsun. Mantıklı düşünüp hareket etmek, orta ve uzun vadeli planlar yapmak senin için esas. Bu uğurda kimi zaman duygularını bile geri plana atabiliyor, çoğu şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünebilmek ve öngörebilmek istiyorsun. Ancak hayatta kontrol edemediğimiz şeyler de olabiliyor. Aşk gibi!

İkisinden de biraz!

Verdiğin cevaplara göre sen hem aşka hem mantığa önem veriyorsun. Gerektiğinde mantıklı, ayakları yere basan hareketler yapmanın önemini biliyor; ancak aşk ve tutkudan da hiçbir zaman vazgeçmiyorsun. Burada tutturmaya çalıştığın denge, ilişkideki mutluluğun ve uzun ömürlülüğün de formulü aslında. Böyle devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Aşk! Verdiğin cevaplara göre senin ilişkinin temelinde aşk var... Tutkuyla hareket etmek ve duygularının götürdüğü yere gitmek senin için çok önemli. Bu yüzd... Devamını Gör