Görüş Bildir
Haberler
Size 'Şu Adam/Kadına Bak, Bir de Yanındakine Bak!' Dedirtecek 15 Çift

Size 'Şu Adam/Kadına Bak, Bir de Yanındakine Bak!' Dedirtecek 15 Çift

Mertcan Kaygısız
15.10.2014 - 18:31 Son Güncelleme: 16.10.2014 - 17:01

Toplumun gözü önünde olan insanlar için yaşadıkları ilişkiler her zaman soruna yol açmıştır. Hayranlarının tepkilerinden tutun da, magazin basınına kadar herkes ilişkinizin içindedir. Biz de kamuoyu tarafından farklı tepkilerle karşılanan, yok artık dedirten ilişkileri inceledik. 

NOT: Galeri hazırlanırken kesinlikle kişisel tercihlerle dalga geçme gibi bir niyet güdülmemiştir. En nihayetinde bu aşktır, güzel bir şeydir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Josh Holloway- Yessica Kumala

1. Josh Holloway- Yessica Kumala

Lost dizisiyle kadınların gönlünde taht kuran Josh Holloway, özel hayatında verdiği kararla ise çoğu hayranını şaşırtmış durumda. İlk bakanların 'göz var izan var bu nası iş aga' dedikleri bu ilişkide hanımefendi birçok insana hayata bağlanma motivasyonu veriyor.

2. Hugh Laurie- Jo Green

2. Hugh Laurie- Jo Green

Bir başka karizmatik oyuncu Hugh Laurie, namı-diğer Gregory House'da yine kamuoyu gözünde layığını bulamamış yorumlarına yol açan bir ilişki sürdürmektedir. Oyunculuğunun yanında müzisyenliği ve yazarlığıyla da imrenilen insanlar kategorisinde olan Laurie, zaman zaman zor dönemler yaşasalar da, eşine büyük bir tutkuyla bağlı.

3. Teoman- Ayşe Kaya Yakupoğlu

3. Teoman- Ayşe Kaya Yakupoğlu

Türkiye'de rock star tanımlamasına en çok uyanlardan biri olan Teoman, yıllarca sürdürdüğü hareketli hayatıyla magazin programlarında çokça yer bulmuştu. Geçtiğimiz yıllarda ani bir kararla müziği bırakan Teoman, ardından yaptığı evlilikle de hayranlarını hem şaşırtmış hem de 'lan o zaman bir gün ben de Teoman'ın karısı olabilirim' duygusunu az da olsa vermiştir. Ancak son zamanlarda Teoman'ın birçok mekanda tek başına görüntülenmesi ise boşanıyorlar mı klişesini gündeme taşımıştır.

4. Marilyn Manson- Dita Von Teese

4. Marilyn Manson- Dita Von Teese

Hayatımızda gördüğümüz en enteresan tiplemelerden birisi olan Marilyn Manson'ın sıradışı hayatında, ilişkilerini de sıradan yaşamasını bekleyemezdik. Tabi burada hayıflanacağımız taraf olan ünlü dansçı Dita Von Teese'in 2 yıl da olsa Marilyn Manson'la evli kalması, aklımıza acaba makyajlı haline mi aşık oldu makyaşsıza mı sorusunu getiriyor.

5. Hugh Jackman- Deborra Lee Furnes

5. Hugh Jackman- Deborra Lee Furnes

Holywood aleminin en yakışıklı bir o kadar da karizmatik abilerinden olan Hugh Jackman, kendisinden 8 yaş büyük Deborah Lee Furnes ile 18 senedir mutlu bir evlilikleri var. Bu kadarına da yok artık dediğinizi duyar gibi olsak da Hugh Jackman'ın bir açıklamasında 'O olmasaydı, şu anki halimin çeyreği bile olamazdım' demesi her şeyi açıklıyor. Bu arada Jackman, cinsel hayatlarını renklendirmek amacıyla arada Volwerine kostümleriyle yatağa girdiğini de açıklamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jon Bon Jovi- Dorthea Hurley

6. Jon Bon Jovi- Dorthea Hurley

Şarap misali olan ve kuşaklar boyunca büyük hayran kitlelerine ulaşan, müzik dünyasının en güçlü isimlerinden Jon Bon Jovi'de, bütün şan, şöhret, gelsin kızlar gitsin partiler yaşantısını seçmeyip, hayatının aşkıyla yıllardır mutlu bir evlilik sürdürmekte.

7. Bernie- Slavica Ecclestone

7. Bernie- Slavica Ecclestone

Formula 1'in patronu 83 yaşındaki Bernie Ecclestone eski Alman model Slavica Radic ile evlendiğinde, 1,88 lik Slavica ile 1,59 luk Bernie Ecclestone arasındaki  orantısızlık fotoğrafta olduğu gibi de bariz şekilde görünüyordu. 20 yıldan uzun süre evli kalan bu çift 2009'da boşandılar ve Slavica hanımın aldığı 1 milyar dolarlık nafaka da uzun süre konuşulmuştu.

8. Adriana Lima-Marko Jaric

8. Adriana Lima-Marko Jaric

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden Adriana Lima ve basketbolcu Marko Jaric de listemize girmeye hak kazandılar. Ülkemizde binlerce insanı ah'lar vah'lar içerisinde bırakan, bu kadar insanın ahını alan Marko Jaric imkansıza inancı arttırmıştır. Bir de utanmadan Lima'yı aldatan arkadaş layığını bulup, terkedilmiştir.

9. Christina Hendricks- Geoffrey Arend

9. Christina Hendricks- Geoffrey Arend

Mad Men'in kızıl saçlı dilberi, 2010 yılında dünyanın en seksi kadını seçilen Christina Hendricks, 2009 yılından beri Geoffrey Arend ile evlidir. Tamam elemanı beğenen çıkabilir sözümüz yok ama bu ablamızın hakkı mı gerçekten?

10. Dani Alves- Bar Rafaeli

10. Dani Alves- Bar Rafaeli

Biraz eski de olsa, aralarında bir ilişki olup olmadığı belli olmasa da, düşündükçe üzen bir çift olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bar Rafaeli hanımı da bu yanlışa daha fazla düşmediği için tebrik ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Shaquille O'neal- Nicole Alexander

11. Shaquille O'neal- Nicole Alexander

NBA'in gelmiş geçmiş en iyi ve en keyifli oyuncularından olan Shaq, parkeler dışındaki hayatıyla da dikkatleri çekmeyi başarmıştır. 2010'dan beri sevgilisi olan Nicole Alexander ile ilk bakıştaki orantısızlıkları da fazlaca espri konusu olmuştur. Bu arada Shaq 2.16 boyunda, Nicole Alexander ise 1.57 .

12. Ali Taran-Ayşe Özyılmazel

12. Ali Taran-Ayşe Özyılmazel

Aralarında 27 yaş fark varken, ansızın evlenen çift çok konuşulmuş ancak evlilikleri konuşulduğu kadar uzun sürmemiştir.

13. Şahan Gökbakar- Berrak Tüzünataç

13. Şahan Gökbakar- Berrak Tüzünataç

Çok kısa bir süre, gizli bir biçimde basına yansıyan bu beraberlik kamuoyunu meşgul etmişti. Nejat İşler ile ayrılığın hemen sonrasında olan bu olay fazlaca yorum yapılmasına sebep olmuştu.

14. Mahsun Kırmızıgül- Bade İşçil

14. Mahsun Kırmızıgül- Bade İşçil

Çok küçük yaşta Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Bade İşçil, bugün Türkiye'nin en güzel kadınlarından birisi olarak kabul edilmektedir. Uzun süre ilişkileri devam eden çift, Türk halkını hayıflanmayla karışık bir şaşkınlığa sürüklemiştir. Ancak görüyoruz ki Bade İşçil, lahmacunu çatal bıçakla yerken, Kırmızıgül sayesinde elle yemeyi öğrenmesi bu ilişkinin güzel taraflarını gözler önüne seriyor.

15. Selçuk Şahin ve diğerleri

15. Selçuk Şahin ve diğerleri

Ve son olarak Fenerbahçeli Selçuk Şahin ve bütün sevgilileri. Türk erkeklerinin üzerine en fazla konuşabildiği alanları ortaklaşa barındırabilen futbolcu sevgilileri, haliyle fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu konuda en hareketli futbolculardan birisi olan Selçuk Şahin de basına yansıyan her sevgilisiyle adeta bizleri boş kaleye atılamayan golden sonraki taraftar tepkisine sürüklüyor. (Ah'lar vah'lar içerisinde...)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
67
34
21
13
12
10