Görüş Bildir
Haberler
Sivri Dişleri Karakterleriyle Bizi İlk Dakikasından Oyuna Bağlayan 10 Vampir Oyunu

Sivri Dişleri Karakterleriyle Bizi İlk Dakikasından Oyuna Bağlayan 10 Vampir Oyunu

Ma Belle
12.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 19.10.2022 - 15:06

Genel battıktan sonra ay ışığı parıldamaya başlar ve kana susamış vampirler ortaya çıkar. Filmlere, kitaplara, dizilere ve hatta video oyunlarına konu olan vampir temalı oyunları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vampire: The Masquerade Bloodlines

1. Vampire: The Masquerade Bloodlines

Vampire: The Masquerade serisi şimdiye kadarki en keskin vampir oyunu olarak bilinir. Serinin tüm oyunları denemeye değer olsa da, Bloodlines oyunu en yüksek puana sahiptir.

2. The Witcher 3: Wild Hunt

2. The Witcher 3: Wild Hunt

Son yılarda en çok i̇ncelenen oyunlardan bi̇ri̇ olan Wi̇ld Hunt, özellikle vampir oyunlarını seven oyuncular için derman olan bir oyun. Olay, bir Canavar Avcısı (diğer adıyla Witcher) olan Geralt of Rivia'nın, ölümcül bir ruhsal saldırıdan evlat edindiği kızını bulmaya çalışması etrafında dönüyor.

3. Castlevania: Symphony Of The Night

3. Castlevania: Symphony Of The Night

Vampir oyunlarını sıraladığımız listeye Castlevania serisinden bir oyun eklemeseydik büyük haksızlık etmiş olurduk. Tüm seriyi düşündüğümüzde, Symphony Of The Night oyunu başlamak için ideal bir nokta. Symphony of the Night, uzun zamandır tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri olarak anılıyor.

4. Legacy Of Kain: Soul Reaver

4. Legacy Of Kain: Soul Reaver

Soul Reaver, vampir avcılarının göz atması için sevilen Legacy of Kain serisindeki en iyi oyundur. Eşsiz vampir bilgileriyle dolu zengin hikayesiyle, kapsamlı hikaye anlatımı, birbiriyle ilişkili bir dizi bulmacayı çözebilen hayalet bir vampir olan Raziel ile oyun oynamanın keyfini yaşayacaksınız.

5. The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

5. The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

Aksiyon dolu açık dünya oyunu olan The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard'da, oyuncular vampir veya vampir avcısı olarak oynama seçeneğine sahip. Hikaye, Volikhar olarak bilinen eski bir vampir mezhebinin dönüşü ve onu durdurmak üzere olan Dawnguard adlı birliğin etrafında dönüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vampyr

6. Vampyr

Eğer vampir oyunlarından birini denemek istiyorsanız önceliği Vampyr'a vermelisiniz. 2018'de Windows, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülen oyunda hikaye, vampire dönüşen ve çaresizce tıbbi görevlerini doyumsuz kana susamışlığıyla dengelemeye çalışan bir doktor olan Jonathan Reid'e odaklanıyor.

7. BloodRayne 2

7. BloodRayne 2

Terminal Reality tarafından PS2, Xbox ve PC konsolları için geliştirilen Bloodrayne 2, serinin ilk oyunundaki olaylardan 60-70 yıl sonrasını konu alıyor. Bu oyunun zombiler yerine vampirleri acımasızca yoldan çıkarmak isteyen her Resident Evil hayranı için olduğunu düşünüyoruz.

8. Darkest Dungeon – The Crimson Court

8. Darkest Dungeon – The Crimson Court

Darkest Dungeon, en üst zorluk derecelerinden birine sahip olduğu için bir üne sahip. Gözü pek kahramanlardan oluşan bir partide, korkunç canavarlar tarafından dövülüp eritildiler. Bu da vampir lanetinden kaçmaya çalışmaları için sadece küçük bir sebep.

9. Infamous 2: Festival of Blood

9. Infamous 2: Festival of Blood

Oyunun baş kahramanı olan Cole MacGrath oldukça tuhaf bir hayat sürdü. Süper güçler kazanmak yeterince tuhaf olmadığı için, In Famous: Festival of Blood, vampirleri de işin içine katıyor. Alışık olduğumuz In Famous 2'nin haritası yeniden kullanılıyor, bu da oyunu oynarken yabancılık çekmememizi sağlıyor.

10. Darkwatch

10. Darkwatch

Legacy of Kain ve Vampire The Masquerade gibi oyunlar ön planda olurken, gözden kaçan başka bir vampir unvanı daha vardı: Darkwatch. Bu oyun, Lazarus adında şeytani bir vampir efendisini durdurmak için Darkwatch organizasyonuna katılan Jericho Cross adında bir silahşordan vampire dönüşen bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın