Görüş Bildir
Haberler
Sitare Akbaş'tan Murat Dalkılıç'la İlişkisi Hakkında Bomba Açıklama! Sitare Akbaş Kimdir?

Sitare Akbaş'tan Murat Dalkılıç'la İlişkisi Hakkında Bomba Açıklama! Sitare Akbaş Kimdir?

Ünlü oyuncu Hande Erçel'le olan ilişkisiyle de bir dönem gündeme gelen Murat Dalkılıç'ın adı şimdilerde, Erçel'in bir dönem yakın arkadaşı hatta aynı projede yer aldığı Sitare Akbaş'la anılıyor. Murat Dalkılıç'la Sitare Akbaş'ın ayrıldıkları iddia edilse de, bir film galasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Akbaş, ilişkileri hakkında ilk defa konuştu. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem Hande Erçel'le evlilik haberleri beklenirken ayrılık haberi aldığımız Murat Dalkılıç şu sıra Erçel'in aynı projeden rol arkadaşı Sitare Akbaş'la yeni bir aşka yelken açtı. Ancak bu zamansız aşkın üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaştığı iddiası vardı.

Sitare Akbaş, 26 Kasım'da vizyona girecek olan 'Sen Ben Lenin' filminin galasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

Akbaş, sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Güzel oyuncu, 'İlişkimiz yolunda gidiyor. Çok iyiyiz. Her şey yolunda, çok mutluyuz' ifadeleriyle cevap verdi.

Murat Dalkılıç'ın Sevgilisi Sitare Akbaş Kimdir?

Murat Dalkılıç'ın Sevgilisi Sitare Akbaş Kimdir?

Makbule Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımını 2004 yılında Samanyolu TV'deki Beşinci Boyut dizisinde canlandırdığı 'Ayşe' karakteri ile atmıştır.

Asıl tanınmaya başlamasını 2008 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Akasya Durağı dizisindeki 'Zeyno' karakterine borçludur. İlk sinema adımını ise 2009 yılında İncir Çekirdeği filmindeki 'Delal' karakteri ile atmıştır. Akbaş, birkaç projeye adını yazdırdıktan 2020 yılında FOX'da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı 'Figen Yıldırım (Fifi)' karakteri ile TV ekranlarına dönmüştür. 2021 yılında Show TV'deki Ramo dizisinin kadrosuna dahil olup 'Dilber' karakterini canlandırmıştır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın