Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta Şehit Olan Askerden Yürekleri Dağlayan Son Paylaşım

Şırnak'ta Şehit Olan Askerden Yürekleri Dağlayan Son Paylaşım

ATKN
10.08.2015 - 12:00 Son Güncelleme: 10.08.2015 - 15:39

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde sikorsky helikoptere PKK'lı teröristler roketar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtı. Saldırıda 1 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Terhisine iki gün kala, kabul toplama merkezine götürülmek üzere bindiği helikoptere düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beytüşşebap İlçesi'nde terhis olan ve izne giden askerleri Şırnak'a getirmek için havalanmakta olan Sikorsky helikoptere, teröristler tarafından roketatar ve Doçka uçaksavarla ateş açıldı. 

Saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Saldırının ardından Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan kobra helikopterler saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların bulunduğu alanları bombalayıp, yoğun ateş altına alındı. 

TSK'dan açıklama

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'10 Ağustos 2015 tarihinde saat 07.05 sularında 8’inci Jandarma Komando Alay Komutanlığı emrinde görevli olup, terhis olan ve izne giden Erbaş/Erlerin, Şırnak / Beytüşşebap’tan Şırnak / Merkeze helikopter ile nakli esnasında, Beytüşşebap yakınlarında Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından ateş açılmış ve açılan ateş sonucu helikopterde bulunan Kahraman bir Jandarma Erimiz ağır yaralanmıştır. Olayı müteakip aynı helikopter ile Şırnak Asker Hastanesi'ne tahliye edilen Kahraman Erimiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09.45 sularında şehit olmuştur. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

'Sana kavuşmama 7 gün kaldı'

'Sana kavuşmama 7 gün kaldı'

Tezkeresini alan ve izine giden askerleri Şırnak'ta kabul toplama merkezine getirmek için havalanan skorsky helikopterine düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma komando er Doğan Acar'ın sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri dağladı.

Şehit Acar'ın, 5 Ağustos'ta sosyal paylaşım hesabında kız arkadaşına hitaben “Kaldı 7 gün bir tanesi, sana kavuşmama 7 gün kaldı” mesajını paylaştığı görüldü.

Acar, sırtında kendi adı yazan ve askerliğin bittiğini gösteren tişört yaptırıp giyerek fotoğraf çektirmiş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acar'ın ailesi, terhis olan evlatlarının gelmesini beklerken, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Merkez Komutanı Kurmay Albay Hasan Hüseyin Ataner'den, şehit olduğu haberini alan ev kadını anne Fatma Acar gözyaşlarına boğuldu.

 Anne Acar'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ağabey Şahin Acar ise baygınlık geçirdi.

İHA, DHA ve TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0