Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı

Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı

Deniz Gök
13.08.2021 - 19:22 Son Güncelleme: 13.08.2021 - 20:19

Şırnak’ta kimliği belirsiz bir kişi hastaneye ait ambulansı kaçırdı. Silopi’ye kadar giden şahıs polisin havaya ateş açması ile durduruldu. Şahsın yabancı uyruklu olduğu ya da firar eden bir mahkûm olduğuna yönelik çeşitli iddialar bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre Şırnak Devlet Hastanesi’nde kimliği belirsiz bir kişi, bilinmeyen bir nedenle bir ambulansı kaçırdı.

Ambulansla kontrol noktalarında durmadan geçen şahıs Silopi’ye kadar giderken, polisin durdurma girişimlerine rağmen yoluna devam etti. Silopi ilçe merkezinde yoluna devam eden aracı durdurmak isteyen polisler, havaya ateş açtı. 

Şahıs ise ambulansı otobüs durağında bekleyenlerin üzerine sürdü. Durakta bekleyenler ambulansı fark ederek kaçışırken, kaldırıma çıkan ambulans bir süre sonra durdu.

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

Fotoğraf: Twitter / @Dogu__Esrefoglu

Polisler şahsı araçtan indirip, yere yatırdıktan sonra ters kelepçe yapıp ambulansta bomba araması yaptı. Araçta bomba olmadığının anlaşılması ile birlikte araç otoparka çekilirken, şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
26
8
7
6
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
evilclown

şahıs suriyeli diyorlar, afganları kıskanmış galiba :D

ItsTook20Min

GTA şırnak

Burak

suriyeli ambulans kaçıracak, afgan sahilde kamuflajla gezecek, başka birisi kendisini uyaran genci bıçaklayıp öldürecek..... dingonun ahırı resmen. adamlar g... Devamını Gör