Görüş Bildir
Haberler
Sırada Ne Var? UFO Görüntüleri Pentagon Tarafından Resmen Yayınlandı

Sırada Ne Var? UFO Görüntüleri Pentagon Tarafından Resmen Yayınlandı

Ulaş
28.04.2020 - 12:19

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un yayınladığı görüntüler tartışma yarattı. Pentagon tarafınan yapılan açıklamada 'tanımlanamayan uçan nesnelere' (UFO) ilişkin görüntülerin ABD hava ordusuna mensup pilotlar tarafından kaydedildiği belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euronews'ten Kamuran Samar'ın haberine göre, Pentagon'un konuya ilişkin yazılı açıklamasında, yapılan inceleme sonucunda söz konusu videoların yayımlanmasının, donanma sistemine ait hassas bilgileri içermediği ve bu sistemi tehlikeye atmayacağı kanaatine varıldığı belirtildi.

Pentagon, UFO olarak adlandırılan tanımlanamayan uçan nesnelere ilişkin, 2004 ve 2015 yıllarına ait olan üç video yayınladı 👇

Söz konusu videoların yıllar önce internete düştüğünü belirten bir Pentagon sözcüsü, bunların gerçek olup olmadığı ya da daha fazla benzer görüntünün olup olmadığına ilişkin kamuoyunu aydınlatma amacıyla görüntülerin resmi olarak yayımlanmasına karar verildiğini belirtti.

Görüntüleri yayımlayan Pentagon, videoda yer alan uçan nesnelerin mahiyetine ilişkin bir bilgilerinin olmadığını ve bunların 'tanımlanamayan' statüde kalmaya devam ettiklerini açıkladı.

Videolardan ikisi 2017'de New York Times, diğeri ise Amerikan özel araştırma şirketi "To the Stars Academy of Arts and Science" tarafından yayımlanmıştı.

Videolardan ikisi 2017'de New York Times, diğeri ise Amerikan özel araştırma şirketi "To the Stars Academy of Arts and Science" tarafından yayımlanmıştı.

BBC'nin Guardian'a dayandırdığı haberde ise Pentagon'un bu kararının videoları meşrulaştırdığını ve bunların insanların dünya dışı varlıklarla etkileşimine ilişkin spekülasyonları artırabileceğini vurguladı.

Demokrat Partili eski Senato Başkanı Harry Reid, Twitter mesajında bu videoların bu alandaki "araştırma ve malzemelerin çok küçük bir bölümünü yansıttığını" yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
126
51
33
26
25
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Abd halkının beyninin uyuşma şekli 1 savaş 2 gizemli şeyler. Hükümet şuan herhangi bir ülkeyle savaş polemiği yaşayamacagı için mecburen... Devamını Gör

Uzaylılarla resmen tanışmadan ölürsek bu neslin hakkı yenmiş olur.

Pasif Kullanıcı

valla 2020 de hiçbir şeye şaşırmam..! yarın istila etmeyeceklerse bizi meşgul etmesin bu göt uzaylılarda amk..varsanız gelin lan,bir kulak arkamız kaldıydı,y... Devamını Gör