Görüş Bildir
Haberler
Sinopale - Sinop'un Nefesi

Sinopale - Sinop'un Nefesi

Uluslararası Sinop Bienali
27.04.2015 - 21:50 Son Güncelleme: 28.04.2015 - 11:51

Sanatın dört duvar arasından alınıp kentin geleceğiyle buluştuğu nokta Sinopale

Sanatın dört duvar arasından alınıp kentin geleceğiyle buluştuğu nokta Sinopale

Sinop’un Nefesi, katılımcılara, cama olduğu gibi, kentin geleceğine de nefes ve düşünceleriyle şekil verebileceklerini söylüyor.

Sinopale 5 kapsamında başlayan Sinop’un Nefesi projesi, bir yandan şehirde kaybolmuş bir değer olan cam üfleme sanatını gündeme getirirken, diğer yandan katılımcıları ortak yaşam alanları üzerine düşünmeye ve birlikte hareket etmeye davet eder.

Sinop’un Nefesi, dördüncü etkinliğini 2 Mayıs 2015, Cumartesi günü, Sinop’un yakın geçmişinde sanatsal ve ekonomik açıdan önemli yeri olan Sinop Cam Fabrikası’nda düzenliyor. Sinop Amatör Fotoğrafçılar Derneği, SİFAD’ın fabrikayı konu alan “Sinop Şişe Cam Fabrikası: Mekanın Anatomisi” başllıklı sergisine de 2 – 12 Mayıs tarihlerinde Sinop Mimarlar Odası Binası’nda yer veriyor. Sergi açılışından önce Vocca A Capella konseriyle Sinoplular ve Sinopseverler ile buluşacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vocca - Walking Down The Street

2 Mayıs 2015, Cumartesi günü Sinopale sizi de Sinop'a bekliyor. O alışılmış modern sanat klasikleri, beyaz duvarlar, insana temas etmeyen noktalar yerine kentini kentli ile düşünen sanatta buluşmak dileğiyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın