Görüş Bildir
Haberler
Sinop Hamsilos Koyu Yolunun Ücretli Olması

Sinop Hamsilos Koyu Yolunun Ücretli Olması

Sesimizi Elbet Duyuracağız

Canım memleketimin en güzide alanları vandalların istilası altındadır arkadaşlar. Piknik alanlarının, balıkçı teknelerinin, türkiye'nin en kuzey ucu olan inceburun'un yolu bu vandallar tarafından ücretli hale getirilmiştir. Görselde göreceğiniz üzere yayadan tutun otobüse kadar farklı ücretlendirmeler mevcuttur. Bunun önüne geçmek için sesimizi çıkarmamız lazım ve sosyal medyada sesimizi çıkarabileceğimiz en uygun yerlerden biri de onedio platformudur. Lütfen sesimizi duyurmamıza yardımcı olun ve herkese ulaşabilelim, sesimizi duyurabilelim. Hepinize güveniyorum.

Sinop CHP Milletvekili sayın Barış Karadeniz'in paylaşımını sizlerle paylaşmak istiyorum.

-

Hamsilos Koyunu ranta kurban etmeyeceğiz.

Hamsilos tabiat parkı Sinop'umuzun en özel alanlarından biridir. Şehrimize gelen tüm ziyaretçilerin en az bir kere uğradığı bu doğa harikası yeri kimler, ne amaçla, ne karşılığında ranta dönüştürmeye çalıştıysa Sinop'a ve Sinop'a gönül veren herkese hesap vermek zorundadır.

Vatandaşımızın vergisiyle yolu yapılan, çöpü toplanan bu tabiat alanının mesire yerleri, doğal limanları, çekek yerleri, balıkçılıkla uğraşan vatandaşımızın teknelerini bağladığı limanları, manzara tepelerini çine alacak şekilde kapatarak para kesmek haraç kesmektir ve asla ama asla kabul edilemez !

Ülkemizin, Sinop'umuzun güzelliklerini görmek her vatandaşımızın hakkıdır. Bu hak ihalesiz 3 kuruşa kiralayanlara bırakılamayacak kadar da değerlidir. Hemşerimizi, balıkçımızı, misafirlerimizi bu haktan mahrum bırakmaya çalışanlar, bu hak üzerinden para kazanmaya çalışanlar Sinop'un sahipsiz olmadığını bilsinler.

Vermeyecekleri hizmetin bedelini şimdiden çıkarmak isteyenler kollarını sıvamış, inşaat halindeki gişe ve yoldan hava parası kesmeye başlamışlardır. Havadan, yoldan para kazanmaya çalışanlara soruyorum hiç mi korkmadınız ? 

Hamsilos kimsenin babasının çiftliği değil, Sinop'undur.

tüm Sinoplu hemşerilerimi Hamsilos'a sahip çıkmaya davet ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın