Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Nicolas Cage'li 'Domuz'dan Romantik Dram 'After: Ayrılık'a 5 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Nicolas Cage'li 'Domuz'dan Romantik Dram 'After: Ayrılık'a 5 Film Vizyonda

claude cahun
20.05.2022 - 11:28

Haftanın stresini atmak için kendinizi sinema salonlarına atmaya ne dersiniz? 'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' diye de düşünmeyin, çünkü biz sizin için bu haftaki sinema filmlerini detaylıca hazırladık. 20 Mayıs haftası sinema salonları 2'si yerli, 3'ü yabancı toplamda 5 filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Nicholas Cage'in başrolde olduğu 'Domuz'dan haftanın romantik dramı 'After: Ayrılık'a sinema filmleri yer alıyor. Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. El-Zebir

1. El-Zebir
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Çocukluğundan bazı sıkıntılar yaşayan Tuğba, şimdilerde evlilik arifesinde olan genç bir kadındır. Ancak sıra dışı olaylar tekrar baş gösterir ve şiddeti de gün geçtikçe artar. Hem ailesi hem de nişanlısı bu duruma çözüm arar. Tuğba'yı daha önce de yardımına başvurdukları bir hocaya götüren aile, onun bir büyünün etkisi altında olduğunu ve büyü bozulmadan huzura eremeyeceğini öğrenir.

Oyuncular: Mustafa Kara, Cemalettin Çekmece, Ada Mural

Yönetmen: Sinan Uzun

2. Sivaslıyıh Gardaş

2. Sivaslıyıh Gardaş
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Sivas'ın bir köyünde doğup büyüyen ve birazcık safça olan Durmuş, köyden bir kız olan Nazlı'ya içten içe âşıktır. Durmuş'un hayatı, arkadaşının ona verdiği piyango biletiyle tümden değişecektir. 

Oyuncular: Metin Yıldırım, Ali Sürmeli, Halil Ergün

Yönetmen: Gökhan Keskin

3. Şeytani (Demonic)

3. Şeytani (Demonic)

Özet: Annesi bir dizi cinayetten suçlu bulunan Carly, bu durumu bir türlü aşamaz. Bir gün kendisine gelen bir telefonla annesinin bir klinikte olduğunu, simülasyon teknolojisi kullanılarak zihninin derinliklerine inildiğini ve gerçek suçlunun kim olduğunun araştırıldığını öğrenir. Bu sürece katılmayı kabul eden Caryl, annesinin şeytani bir varlığın etkisinde olduğunu görür. Bu noktadan sonra işler içinden çıkılmaz bir hâl alır.

Oyuncular: Carly Pope, Chris William Martin, Michael Rogers

Yönetmen: Neill Blomkamp

4. After: Ayrılık (After We Fell)

4. After: Ayrılık (After We Fell)

Özet: After serisinin üçüncü devam halkası olan After: Ayrılık, Tessa ve Hardin'in ilişki dinamikleri irdeleniyor. Tessa, hayallerinin işi için başka bir şehre taşınmaya hazırlanır. Bu süreçte hem ailesiyle ilgili bazı sırları öğrenir hem de Hardin'in davranışlarındaki değişim onu ciddi anlamda zorlamaya başlar. Peki bu aşka bir şans daha mı vermeli, yoksa herkes kendi yoluna mı gitmelidir?

Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard

Yönetmen: Castille Landon

5. Domuz (Pig)

5. Domuz (Pig)

Özet: Oregon'un kırsalında yaşayan Rob, bir yer mantarı toplayıcısıdır. Ona bu yalnız yaşamında arkadaşlık eden bir de domuzu vardır. Ancak bir gün domuzu kaçırılınca Rob, kendisini geride bıraktığı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacağı bir dizi olayın içerisinde bulur.

Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin

Yönetmen: Michael Sarnoski

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın