Görüş Bildir
Haberler
TV
Sinem Kobal'ın Temsili Şeyma Subaşı'na Dönüştüğünü Kanıtlayan Şaşırtıcı Fotoğraflar

etiket Sinem Kobal'ın Temsili Şeyma Subaşı'na Dönüştüğünü Kanıtlayan Şaşırtıcı Fotoğraflar

Şeyma Subaşı, kendine has tarzı ve Instagram'da fırtınalar estiren fotoğraflarıyla her daim gündem olmayı başarıyor. Bu sefer ise durum biraz farklı. Görünce Şeyma Subaşı'na benzettiğimiz güzeller güzeli başka bir ünlümüz var: Sinem Kobal İmirzalıoğlu. Hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şeyma Subaşı'nın insana "Ne hayatlar yaşanıyor!" dedirten Instagram fotoğraflarını bilen bilir. Yeniden hatırlatıp kimsenin canını sıkmayalım ama şu fotoğrafı buraya bırakıp devam edelim.

Dünyamızın giderek Şeyma Subaşı'na benzeyen kadınlar tarafından istila edilmesine az kala, bir tane ünlümüz bizi resmen şoklara soktu: Sinem Kobal.

Fotoğrafların üst tarafında yazan Sinem Kobal ismini görmesek, Şeyma Subaşı'nın hesabını karıştırıyoruz zannedeceğiz ama öyle değil.

Hele ki böyle ışığın az olduğu, loş fotoğraflarda resmen "Aaa Şeyma sen mi geldin? Hoş geldin" diyesi geliyor insanın.

Bakın bu şapkalı ve gözlüklü fotoğraf, resmen gazetecilere yakalanmak istemeyen Sinem Kobal'ın Şeyma Subaşı şeklinde kamufle olmuş hali.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra Rize olan kütüğünü Ankara - Bala'ya taşıyan Kobal, uzun süredir herhangi bir proje ile karşımıza çıkmıyor.

Belki de yeni projelerin çalışmasını yapıyordur kim bilir... Biz uzun süre göremeyince merak ettik sadece. Görünce de şaşırdık haliyle...

Aynalı selfielerin üstadı olan Şeyma Subaşı'nın tarzına neredeyse çok benzemiş Kobal'ın tarzı. Sizce?

Miami'nin palmiyeli ortamında fotoğraf çektirmek elbette sadece Sayın Subaşı'na özel değil. Amerika'ya giriş yapabilen herkes bu şanstan faydalanabilir...

Ayrıca fotoğraf çektirirken değişik değişik pozlar da elbette kimsenin tekelinde değil. Vücudu esnek olanlara hodri meydan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesela otururken vücudun aldığı şu şekil ve ayakların pozisyonu bize hiç yabancı değil.

Tabii bizde o kadar para yok, ayrı mesele. Önemli olan bu tarzı taşıyabilmek, hakkını teslim edebilmek. Bakın Şeyma ve Sinem ne kadar da iyiler bu konuda!

Yalnız insan kafayı takınca takıyor, şu fotoğrafı görünce aklınıza ilk olarak kesinlikle Şeyma Subaşı geleceğinden eminim.

Ben artık bir şey diyemiyorum, sözün bittiği yerdeyiz...

Sosyal medyaya bakılırsa bu konuda yalnız değilmişiz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buyrun size bir Sinem Kobal selfiesi...

Ve buyrun size bir Şeyma Subaşı selfiesi... Haydi hayırlı günler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2503
909
373
277
262
258
171
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın