Görüş Bildir
Haberler
Sinan Akçıl ile Boşanacağı Konuşulan Burcu Kıratlı'dan Sürpriz Hamle! Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı Boşanıyor mu?

Sinan Akçıl ile Boşanacağı Konuşulan Burcu Kıratlı'dan Sürpriz Hamle! Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı Boşanıyor mu?

Geçtiğimiz yıl şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanma iddiaları ile bir kez daha magazin gündemine bomba gibi düştü. Haberler karşısında sessiz kalan Burcu Kıratlı'dan sürpriz bir hamle geldi. Burcu Kıratlı, Instagram hesabından 'Akçıl' olarak yer alan soyadını da sildi.  İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu. 9 ay evli kalan çift, ani bir kararla boşandı. Ayrılığa Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti.

Birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ikili, yeniden bir araya geldi ve Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturdu.

''İşlerim Var''

''İşlerim Var''

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Burcu Kıratlı'nın Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe yalnız katıldı. Sinan Akçıl ise 'işlerim var' diyerek kutlamaya gelmedi. Bu durum evlilikte kriz mi var sorularına neden oldu.

"Sinan Bey Yok...''

"Sinan Bey Yok...''

Burcu Kıratlı, geçtiğimiz haftalarda manevi babası Kenan Erçetingöz'ün doğum günü kutlamasına tek başına katılmıştı. Kıratlı, çıkışta Akçıl'ı soran gazetecilere, 'Sinan Bey yok, ben şimdi onun yanına gideceğim.' yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, 'Ayrılık' iddiası doğru mu?' sorusu karşısında ise, 'Ben 'İyi akşamlar' diyeyim, evime gideyim.' demişti.

''Kızımızı Üzmenin Bir Anlamı Yok!''

''Kızımızı Üzmenin Bir Anlamı Yok!''

'Geçen 60 yılda her şey çok güzeldi.' diyen Kenan Erçetingöz ise geceye katılmayan Sinan Akçıl ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

''Ben bu akşam buraya davet ettim ama klip çekimi varmış, çekimi uzamış. Keşke gelseydi. Yarın buna bir cevabı olacaktır. Kızımızı üzmenin bir anlamı yok!''

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Evliliklerini Kurtaramadılar."

"Evliliklerini Kurtaramadılar."

Daha önce, 'Aldatma yok. Boşanma durumu var, bekliyoruz.' açıklamasını yapan Kıratlı'dan yeni hamle geldi. Burcu Kıratlı, Instagram hesabından 'Akçıl' olarak yer alan soyadını sildi. Ünlü ismin bu hareketi, 'Evliliklerini kurtaramadılar.' yorumlarına neden oldu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın