Görüş Bildir
Haberler
Silopi'de 3 Kadın Öldürüldü

Silopi'de 3 Kadın Öldürüldü

Ulaş
05.01.2016 - 23:35 Son Güncelleme: 06.01.2016 - 08:44

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), sokağa çıkma yasağı süren Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Parti Meclisi (PM) üyesi Seve Demir ve Pakize Nayır ile aktivist Fatma Uyar adlı 3 kadının öldürüldüğünü açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

Şırnak'ın Cizre ile birlikte sokağa çıkma yasağı süren Silopi İlçesi'nde dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde yaşanan olaylar sırasında Seve Demir, Pakize Nayır ile Fatma Uyar adlı kadınlarla henüz kimliği tespit edilemeyen bir erkek, kim tarafından ateşlendiği belli olmayan kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna konuldu.

DBP Genel Merkezi'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, öldürülen kadınların DBP Parti Meclisi üyesi Seve Demir ile Silopi Halk Meclisi Eşbaşkanı Pakize Nayır ve aktivist Fatma Uyar olduğu belirtildi. 

DBP açıklamasında, 'Dün akşam Silopi'de katledilen 3 kişinin, Parti Meclisi üyemiz Seve Demir, Silopi Halk Meclisi Eşbaşkanı Pakize Nayır ve aktivist Fatma Uyar olduğunu büyük bir acı ile öğrenmiş bulunmaktayız' denildi.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda