Görüş Bildir
Haberler
Sıkışık Takvimi Olanlara! Tek Oturuşta Bitirebileceğiniz En İyi 11 Game Pass Oyunu

Sıkışık Takvimi Olanlara! Tek Oturuşta Bitirebileceğiniz En İyi 11 Game Pass Oyunu

Oyunları ne kadar seviyor olsak da bitirmesi saatler süren yapımların başına oturması zor olanların varlığı bir gerçek. Takvimi sıkışık olanlar için de çerezlik veya kısa süren oyunlara sahip olmamızın da sebebi bu. Bu sebepten toplandık ve zamanı olmayanların bir çırpıda bitirebilecekleri oyunları derledik. Dilerseniz başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Titanfall 2

1. Titanfall 2

2016 ne kadar bize yakın gibi gelse de Titanfall 2'nin çıkmasının üzerinden neredeyse 7 sene geçmiş. Daha çok çevrimiçi modu göz önünde olsa da tek oyunculu modunda da eğlenceli ve kısa bir deneyim yaşayabilirsiniz.

2. Somerville

2. Somerville

Somerville ailemizi aradığımız bir macera oyunu. Bu kısa süren deneyimde bir felaketin sonrasında bilim kurgu ile macera ögelerinin hakim olduğu dünyayı keşfedebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

3. A Memoire Blue

3. A Memoire Blue

İsminin de bize söylediği gibi bir hatıra. Ünlü bir yüzücüyü oynadığımız A Memoire Blue, karakterin hatıraları ile dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Bunu da hap gibi ufak bir süreye sığdırmayı başarıyor.

4. Metal: Hellsinger

4. Metal: Hellsinger

Aslında yapıma biraz baktığımızda DOOM'a benzetebiliriz. Şeytani yaratıkların ve cehennem tasvirlerinin sert müzikler ile birleştiği yapım size kısa ve eğlenceli bir deneyim yaşatıyor.

5. Unpacking

5. Unpacking

Listemizde yine bir puzzle oyunu ile karşınızdayız. Unpacking kutuları hareket ettirerek odaları dizdiğimiz bir puzzle oyunu. İç ısıtan görselliği ile oyuncusunu ekranın başına kilitlemeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sea of Solitude

6. Sea of Solitude

Sea of Solitude sizi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. İnsan olmanın anlamını aradığınız oyunda karşılaşabileceğiniz fantastik canavarlar ise size farklı bir tecrübe sunuyor. 2019 senesinde çıkış yapan oyun eşsiz olduğunu kanıtlamış gibi.

7. Bacon Pines

7. Bacon Pines

Bacon Pines daha çok hikaye anlatımıyla göze çarpan bir yapım. Ana karakter ise... O durum biraz karışık çünkü oyunda hem hikaye anlatıcısı hem de kitabın ana karakteri Luka ile oynuyoruz. Yapım ne kadar tatlı görselleri ile göze çarpsa da bir korku oyunu olması ile de bizi şaşırtıyor.

8. Turnip Boy Commits Tax Evasion

8. Turnip Boy Commits Tax Evasion

Evet başlıktan anladığınız doğru. Şalgam çocuk vergi kaçırıyor! Turnip Boy Commits Tax Evasion adlı yapımda bir şalgam olarak oynuyoruz. Ana amacımız ise sebzelerin hakimi olduğu devleti devirmek. Oynadığımız şalgam ile maceralara atılıyor, canavarlarla kapışıyor ve puzzlelar çözüyoruz. Eğlenceli olmalı!

9. Inside

9. Inside

Sıradaki oyunumuz Inside. Oyunda ana karakterimiz bir çocuk. Terk edilmiş ve yalnız bir çocuk... Bu çocuğu oynayarak atıldığımız garip dünyada farklı zorlukların üstesinden geliyoruz ve çocuğu karanlık bir projeden kurtarmaya çalışıyoruz. Eğer ayıracak az zamanınız varsa güzel bir deneyim olacaktır.

10. Immortality

10. Immortality

Immortality bir interaktif oyun. Oyunda kendimizi bir gizemin içerisinde buluyor ve bunu çözmeye çalışıyoruz. Marissa Marcel adlı bir oyuncunun esrarengiz kayboluşunun ardındaki hikayeyi çözerken keyifli saatler geçirebilirsiniz. Tabii oyunun süresi nasıl oynadığınıza göre değişiyor. Orası ayrı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Escape Academy

11. Escape Academy

Listemizin son oyunu Escape Academy. Bir kaçış ustası olmaya çalıştığınız serüveninizi gerçekleştirip bulmacaları çözerek ilerlediğiniz oyun görselliği ile de öne çıkıyor. Tek oyunculu veya co-op oynayabileceğiniz oyunda keyifli saatler geçireceğiniz aşikar.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın