Görüş Bildir
Haberler
Sık Sık Kopya Çekmeniz Gereken Bir Liste: İşte Burçların Seks Uyumları!

Sık Sık Kopya Çekmeniz Gereken Bir Liste: İşte Burçların Seks Uyumları!

Cemal Saffet
06.03.2018 - 19:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koçlar güçlü ve çekici bir karaktere sahiplerdir. Belki de bu sebepten dolayı ilişkilerinde kontrol kendilerinde olsun isterler. Öpüşme konusunda da oldukça farklı ve başarılılardır. Koçların şehvetini saman alevine benzetmek yanlış olmaz. O yüzden onların bu yükselişini yakalamak büyük öneme sahip.

Sabırsızlardır ve bazı zamanlar ilişkilerindeki bencil hareketleri problemlere yol açabilir. Fakat dediğimiz gibi saman alevinin yükseldiği o anları yakalayabilirseniz, kimseyle yaşayamayacağınız zevklere erişebilirsiniz.

Koçları etkilemek istiyorsanız utangaç tavırları bir kenara bırakın. Onlara zekanızı çekinmeden göstermelisiniz. Uyuşuk davranmamalısınız. Koçlar spontaneliklere bayılırlar. Tabii tatlı iltifatlarınızı da eksik etmemelisiniz. :)

Boğa

Boğalar burçlar arasındaki en kontrol meraklısı olanlardır. İlişki esnasındaki kontrolden bahsediyoruz. Karşı tarafı sıkmayan ve rahat hissettiren bir kontrol bu. Aynı zamanda çok da iyi aşıklardır. Karşılarındakinin ayaklarını yerden kesmek onların işi. 

Boğaları etkilemek istiyorsanız ona küçük süprizler yapmalısınız. Boğalar hediyelere bayılırlar. Bunların yanında güzel kokmaya da özen göstermelisiniz. Koku onlar için kilit bir noktadır. :)

İkizler

Eğer ilişkilerinizde özel anlarınızı zeki insanlarla paylaşmak istiyorsanız, doğru adres kesinlikle ikizler! Onların sahip olduğu farklı elektrik, tek dokunuşla sizi etkilemeyi başarabilir. İkizler bir ilişki için gerekli sonsuz kapasiteye sahiplerdir. Onlarla yaşadığınız ilişkide sıkılmanızın imkanı yok. 

İkizleri etkilemek istiyorsanız ona karşı zeki adımlar atmalısınız. Esprilerden hoşlanırlar ama kesinlik zekice olanlardan!

Yengeç

Yengeçler ilişkilerinde en hassas olan burçlardan biridir. Yumuşak dokunuşlar ve duygusal anlara ihtiyaç duyarlar. Derin bir duygusal beklentileri vardır ve bu konuda oldukça hassaslardır. Onları kırmamaya dikkat edin çünkü intikam konusunda oldukça kararlılardır.

Yengeçleri etkilemek istiyorsanız kesinlikle romantik adımlar atmalısınız. Aksi takdirde pek şansınız olmayabilir. :)

Aslan

Biz de çoğu insanın aynı fikirde olduğu gibi aslanların hem çok iyi birer aşık hem de seks sırasında efsane bir usta olduğunu düşünüyoruz. Arzularını size anlatma biçimleri bile sizi baştan çıkartmaya yetebilir.

Bir aslanı etkilemek için öncelikle kararlı olmalısınız. Sizin ciddiyetinizi fark ettikten sonra geriye sadece ona daha da yaklaşmak kalıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Eğer birini kendi dünyanıza almaya hazırsanız, bir başaktan daha iyi birini aramayın. İlk görüşte soğuk ve uzak gibi gözükmelerine rağmen, ilk duvarı aştıktan sonra duvarın arkasındaki o minik kediyi göreceksiniz. Başaklar genellikle mükemmellik takıntısına sahip olurlar ve bu da size olan yaklaşımlarının kusursuz olmasının bir sebebi.

Bir başağı etkilemek istiyorsanız yapacağın ilk şey net ve şeffaf olmak!

Terazi

Terazi karşı taraftarın gösterdiği ilgiyle beslenen ve memnun olan bir sevgilidir. Duygusal, romantik düşüncelerle doludur, onlara karşı sabırlı olun ve fantezilerini yerine getirmeye çalışın. Teraziler flörtlerinde doğallıktan yana olduğu için, yatakta eğlenceli deneyler denemekten hoşlanırlar.

Teraziyi etkilemek istiyorsanız onlara romantizm dolu adımlarla yaklaşın. Karmaşıklıktan uzak, sofistike ve pürüzsüz olmalısın.

Akrep

Akrep, tüm burçlar arasında cinselliğe en düşkün olanlardandır. Birçok kişi için bu, onları çok iyi birer sevgili yapar. Aynı sebepten bazıları da kendilerini kullanılmış hissederler. Fiziksel anlamda sahip oldukları inanılmaz çekim gücü, duygusal anlamda onları biraz yalnız bırakıyor diyebiliriz.

Bir akrebi etkilemek oldukça güçtür. Ona onun silahları ile yaklaşmalısınız. :)

Yay

Yay burcu eğlenceli ve çocuksu, sevgili olarak daima yaratıcı olanlardır. Ruhları sürekli genç kalır, bu yüzden de yeni tecrübeler için her zaman açık görüşlülerdir. Karşılarındaki kişi için hissettikleri tutku onları tatmin ederse, yapmayacakları çılgınlık yoktur. Uzun ilişkiler pek onlara göre değildir. Çapkın tarafları bunu gerektiriyor.

Bir yayı etkilemek istiyorsanız, samimi ve sıcak dokunuşlardan hoşlanacaklardır. Ayrıca onlara mizah anlayışınızı da göstermelisiniz. Hoşlarına gidecektir :)

Oğlak

Oğlaklar fiziksel yakınlığa ulaşmak için derin duygusal etkileşimlere ihtiyaç duyarlar. Maceracı deneylere pek açık sayılmazlar. İstikrarlı ilişkiler tam da onlara göre!

Onları etkilemek istiyorsanız aceleci davranmayın. Minik dokunuşlara ve göz temaslarına odaklanmalısınız. Kademeli yakınlaşmalar her zaman hoşlarına gidecektir. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kovalar fiziksel yakınlaşma için duygusal etkileşimleri ilk sıralara koymazlar. Fiziksel tutku onlar için daha ön plandadır. Beklenmeyen romantizmler de işin tuzu biberi olabilir. Onların isyankar doğası, sahip olduğunuz tüm farklılıklar ile sizi beğenmesine sebep olabilir. Tutkulu ve yaramaz bir vücut için aranan eş olabilirler.

Balık

Balıklar karşısındakine zevk ve tatmin dolu sevecen bir ilişki sunar. Oldukça uyumlu ve rahatlatıcı partnerlerdir. Aradıkları aşkı buldular mı, ilişkilerinde partnerlerini zevkin doruklarına eriştirebilirler.

Bir balığı etkilemek istiyorsan agresif olmalısın. Kovalamaca her zaman hoşlarına gidecektir. Sahip olduğun tutkuyu onlara açıkça göstermelisin. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
272
87
74
43
42
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

akrebim ama seks delisi değilim aq offff!!😒👎şunu söylemekten bıktık usandık ama siz hala ısrarla yazmaktan usanmadınız!!seksiysem ben naapıyım aq.."Aynı sebe... Devamını Gör

Tuba Yıldırım

ben artik akrebi okumuyorum bile 😂 cinsel hayatimdan benim disimda herkesin haberi var

red-factor

Heeee... Öyle bir dünya yok. İnsanlar farklı farklıdır. "Ben başak burcuyum. Çok masumum, çok kırılganım, çok duygusalım..." deyip de neler yapan insanlar gö... Devamını Gör

deli._.gibi._.biri

İnanmıyorsan bakma seni buraya zorla sürükleyen yok😊

marijuarahibesi

Yengeç ilen aslan sdbhdbd

Gizem Yenikler

annemle babamın burcu haha )))