Görüş Bildir
Haberler
Sibel Can'ın Kırmızı Elbisesi Sosyal Medyada Olay Oldu! Hayranlarını İkiye Böldü...

Sibel Can'ın Kırmızı Elbisesi Sosyal Medyada Olay Oldu! Hayranlarını İkiye Böldü...

6 yıl sonra İstanbul'da sahne alan Sibel Can'ın kırmız elbisesi sosyal medyada olay oldu. Dün akşam Cahide'de sahne alan Sibel Can bir kırmızı birde siyah elbise giydi. Bottega Veneta'nın son koleksiyonundan tercih ettiği kırmızı elbisesi Sibel Can'ın tüm vücut hatlarını ortaya dökünce sanatçının hayranları ikiye bölündü. Olduğundan oldukça kilolu görünen Sibel Can'ın kırmızı sahne tarzına kimileri 'Hiç olmamış, göbeği çok çıkmış' derken kimileri de 'Sibel'e ne giyse yakışıyor' yorumlarında bulundu. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, İstanbul sessizliğini 6 yıl aradan sonra Cahide Palazzo için bozdu. Can; hit olmuş şarkılarının yanı sıra, arabesk ve Türk sanat müziğinden de en çok sevilen şarkıları seslendirerek, adeta bir müzik şöleni yaşattı.

6 yıl sonra sahnelere dönen Sibel Can, dünyaca ünlü takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın iki özel tasarımıyla seyirci karşısına çıktı.

İki farklı kostüm seçen sanatçı, ilk olarak Londra’dan getirttiği Bottega Veneta’nın son koleksiyonundan kırmızı elbiseyle sahne aldı.

Hem kostümleri hem de takılarıyla görkemli bir şekilde sahne alan Sibel Can'ı izleyenler 'Bir döndü, pir döndü' yorumunda bulundu.

Ünlü simaların çoğunlukta olduğu gecede tüm misafirler, konserin başından sonuna kadar tüm şarkılara eşlik ettiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 yıl sonra İstanbul'da sahne alan Sibel Can'ın kırmız elbisesi sosyal medyada olay oldu. Dün akşam Cahide'de sahne alan Sibel Can bir kırmızı birde siyah elbise giydi.

kırmızı elbisesi Sibel Can'ın tüm vücut hatlarını ortaya dökünce sanatçının hayranları ikiye bölündü.

Olduğundan oldukça kilolu görünen Sibel Can'ın kırmızı sahne tarzına kimileri 'Hiç olmamış, göbeği çok çıkmış' derken kimileri de 'Sibel'e ne giyse yakışıyor' yorumlarında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın