Görüş Bildir
Haberler
Shiba Inu Katman 2 İçin Geri Sayım Başladı: Shibarium Çözümü Yolda!

etiket Shiba Inu Katman 2 İçin Geri Sayım Başladı: Shibarium Çözümü Yolda!

Merlot Vinho
24.12.2021 - 10:30

Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu (SHIB), piyasaya sürülmesinin ardından en popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi ve kısa sürede ciddi kazanç imkanı sağladı. Başarılarıyla sık sık gündeme gelen SHIB ekibinden, kısa süre önce 2. katman ölçeklendirme çalışmalarına dair açıklama geldi. Ekosistem büyümesine tam gaz devam eden SHIB, Shibarium ile metaverse'e girmeyi hedefliyor!

Detaylar içeriğimizde!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shiba'nın sonraki adımı Shibarium!

Shiba'nın sonraki adımı Shibarium!

Meme coin SHIB geliştiricileri, çeşitli iletişim kanalları üzerinden tartışmalı katman 2 sorularına yanıt verdi. Yakında gelecek bir geliştirme ile ağdaki hız ve yüksek ücret sorunlarının giderileceği müjdesi verildi. Açıklamaya göre Shiba Inu, çok yakında Shibarium adı verilen yeni katman çözümlemesiyle metaverse alanına girecek.

Katman 2 çözümünün yolda olduğu bildirildi.

ETH 2.0'ı beklemeye gerek yok.

ETH 2.0'ı beklemeye gerek yok.

Yapılan açıklamada, SHIB ekibinin ETH 2.0 çözümünü beklemek zorunda olmadığı ve kendi ağı üzerine odaklandığı bildirildi. Kurucu Ryoshi de Medium üzerinden paylaştığı bir gönderide, L2 çözümünün Bone ShibaSwap kripto para birimine odaklandığını belirtti. Ağı rahatlatması beklenen Shibarium projesinin çoktan başlatıldığı ve çok yakında tamamlanacağı doğrulandı.

Shibarium müjdesi daha önce duyurulmuştu.

Shibarium ile ağ genişlemesi desteklenecek.

Shibarium ile ağ genişlemesi desteklenecek.

Katman 2 çözümü olan Shibarium, ağ ücretlerini düşürmede etkili olacak ve Ethereum blok zinciri üzerinde kullanılacak. SHIB platformunun NFT ve blockchain oyunlarına doğru genişlemesi de Shibarium ile desteklenecek. Planlanana göre Shibarium, zincirde piyasaya sürülecek NFT'ler için metaverse oyunu Oshiverse'i oynamayı zorunlu kılacak. Bu sayede ekosistemin güçlenmesi ve büyümesi sağlanacak. Ayrıca, SHIB ağına yakın gelecekte çok daha fazla yenilik eklenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shiba Inu fiyatındaki değişim metaverse gelişmelerinden etkilenebilir.

Shiba Inu fiyatındaki değişim metaverse gelişmelerinden etkilenebilir.

Shibarium geliştirmesine dair net bir zaman çizelgesi olmasa da, açıklamaların yapılmasından sonra Shiba Inu sahiplerinin arttığı gözlendi. Blockchain verilerine göre SHIB sahiplerinin %7'si son 1 ayda eklendi. Bu verilerden, yeni gelişme söylentileri ile projenin daha popüler hale geldiği ve merak uyandırdığı anlaşılabilir. Yeni katman çözümü, Shiba Inu için yüksek güvenlik, hız ve düşük ücret sağlayan bir geliştirme olsa da, metaverse tarafındaki yeniliklerin fiyatı nasıl etkileyeceği tartışmaya açık gibi gözüküyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
12
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın