Görüş Bildir
Haberler
Shiba Inu, Floki Inu ve HUH Token Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Shiba Inu, Floki Inu ve HUH Token Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Meme paraları, belirli türdeki yatırımcıları cezbeden bir kavram olan şakalardan ve memlerden ilham alan kripto para birimleridir. Birçok yatırımcı Dogecoin gibi kriptolarla başarıyı yakalarken, alternatif yatırımcılar diğer kripto para birimlerinde servet arıyor.

İşte yatırımcıların son zamanlarda akın ettiği Bitcoin dışındaki kripto para birimleri olan üç altcoin ve onlar hakkında bilmeniz gereken beş nokta:

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token

HUH Token

1. HUH Token 2021 yılının Aralık ayında piyasaya sürüldü ve beş gün içinde fiyatta %4500'ün üzerinde artışa ulaştı

2. Yönlendirenin parayı daha fazla insanın elinde tutmasını sağlamak için ödüller kazanmasını sağlayan akıllı sözleşmeye dayalı bir yönlendirme sistemini içeren türünün ilk örneğidir.

3. Bu token zincirler arası uyumludur ve hem Ethereum hem de Binance ağlarında mevcuttur. Uniswap, PancakeSwap ve Bitforex'te mevcuttur. Jetonun Ocak ayı sonuna kadar Bibox, Hotbit, Bitrue'da kullanıma sunulması planlanıyor.

4. MetHUH, web3.0'ın sosyal medya sayfası olarak ayarlanmış, bu projenin oluşturma sürecinde olduğu bir platformdur. Hem Instagram'da hem de Twitter'da bu kripto para birimi hakkında ay sonunda yayın yapacak yüzlerce tanınmış etkileyiciye sahip olduklarını iddia ediyorlar.

5. HUH, Elon Musk ve hayır kurumu için toplam token arzının %20'sini kilitledi ve sadece ondan talep etmesini bekliyor. HUH Token, HUH sahibi her bir cüzdan için bir milyon ağaç dikeceği Eden Ağaçlandırma Projesi ile ortak olduğu için bu tek hayır işi değil.

Shiba Inu

Shiba Inu

1. Shiba Inu şu anda piyasa değerine göre en büyük 14. kripto para birimi konumunda ve bu yazı yazılırken 0.00002937 dolardan işlem görüyor.

2. SHIB, büyük bir kripto para birimi yakımının ardından toplam 589,7 milyar madeni paraya düşürülen bir katrilyon madeni paranın ilk toplam arzı ile bilerek bol.

3. Meme jetonu, Amazon Smile satın alımlarınızın bir kısmını Shiba Inu Rescue Association'a sağlar.

4. Köpek temalı kripto para birimi, Eylül 2020'deki tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 5,759,404,79 gibi inanılmaz bir artış gösterdi.

5. Mayıs 2021'de Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin, Hindistan'ın COVID-19 yardım operasyonlarına 1,2 milyar dolar değerinde 50 trilyondan fazla jeton katkıda bulundu.

Shiba-Inu ve Floki-Inu aynı tokenomiğe sahip olmayabilir, ancak her iki kripto para da gelecekteki büyüme hedefleri konusunda iyimser.

SHIB sahipleri, ağın ShibaSwap borsasına likidite sağlayan coinleri stake etmek için ödüllendirilirken, FLOKI sahipleri, işlemler ücret kullandığında pasif gelir elde edebilir.

FLOKI ücretinin bir kısmı bir yanık cüzdanına aktarılır ve dolaşımdan çekilir, geri kalanı ise tüm FLOKI sahiplerine yeniden dağıtılır.

Floki Inu

Floki Inu

1. Floki, Shiba'dan çok daha aşağıdadır. Bu, onu piyasa değerine göre 2,883'üncü en büyük kripto para birimi yapar ve şu anda yazı yazılırken 0,00006961 dolardan işlem görmektedir.

2. Üç faydalı proje başlatma planları vardır: Valhalla adlı bir NFT oyun Metaverse, FlokiPlace adlı bir NFT ticaret pazarı ve Floki Inuversty adlı bir içerik/eğitim sitesi.

3. Floki Inu, İtalya, İspanya ve Hindistan'daki Avrupa futbol kulüpleriyle stratejik ittifaklara sahiptir.

4. Aralık 2021'de kripto dostu bir telemedikal web sitesi, 'güvenilir bir kaynağın', dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binanace'in FLOKI'yi listelemeyi planladığını bildirdiğini belirtti.5. Kimbal Musk, küresel gıda güvensizliğiyle mücadele etmek için Milyon Bahçeler Hareketi aracılığıyla Floki-Inu ile işbirliği yaptı.

Web sitesi: https://huh.social

HUH Resmi Takas: https://swap.huh.social/

Telgraf: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın