Görüş Bildir
Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

She & Him'in 1930'lardan Günümüze Bir Zaman Makinesiyle Kaçtığının İspatı Niteliğinde 7 Güzide Eser

Anasayfa > Müzik

Zooey Deschanel (vokal-piyano-ukulele), M. Ward (gitar, prodüksiyon), Chris Scruggs (gitar, pedal steel gitar, mandolin), Mike Coykendall (bas gitar) ve Scott McPherson (davul)'dan oluşan, ağırlıklı olarak indie pop, indie rock, r&b, surf rock, jazz ve rock'n roll türünde müzik yapan Usa/Portland menşeli grup.

Grubun diskografisi ise şu sekildedir:

- Volume One (2008)

- Volume Two (2010)

- A Very She & Him Christmas (2011)

- Volume 3 (2013)

-Classics (2014)

1. Never Wanted Your Love - She and Him @ The Late Show with David Letterman

2. She & Him "I Could Have Been Your Girl" Live

3. She & Him - Thieves (Live) 1080p HD Late Night

4. She & Him- I Should Have Known Better (Beatles Cover)

5. She & Him - Stay Awhile (Audio)

6. She & Him - Baby, It's Cold Outside

7. She & Him - Somebody Sweet to Talk To

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?