Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

She & Him'in 1930'lardan Günümüze Bir Zaman Makinesiyle Kaçtığının İspatı Niteliğinde 7 Güzide Eser

-

Zooey Deschanel (vokal-piyano-ukulele), M. Ward (gitar, prodüksiyon), Chris Scruggs (gitar, pedal steel gitar, mandolin), Mike Coykendall (bas gitar) ve Scott McPherson (davul)'dan oluşan, ağırlıklı olarak indie pop, indie rock, r&b, surf rock, jazz ve rock'n roll türünde müzik yapan Usa/Portland menşeli grup.

Grubun diskografisi ise şu sekildedir:

- Volume One (2008)

- Volume Two (2010)

- A Very She & Him Christmas (2011)

- Volume 3 (2013)

-Classics (2014)

1. Never Wanted Your Love - She and Him @ The Late Show with David Letterman

2. She & Him "I Could Have Been Your Girl" Live

3. She & Him - Thieves (Live) 1080p HD Late Night

4. She & Him- I Should Have Known Better (Beatles Cover)

5. She & Him - Stay Awhile (Audio)

6. She & Him - Baby, It's Cold Outside

7. She & Him - Somebody Sweet to Talk To

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Helal olsun!
Hoş değil!
Yerim!
Çok acı...
Yok artık!
Çok iyi!
Kızgın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorum Yazın

Başlıklar

Amerika Birleşik DevletleriShow tvmüzik
Görüş Bildir