Görüş Bildir
Haberler
Sezonun En Farklı Galibiyeti Trabzonspor'dan: 6-0

Sezonun En Farklı Galibiyeti Trabzonspor'dan: 6-0

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Bu sene oynadığı kötü futbolla taraftarını mutlu edemeyen bordo mavili takım, evinde Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Trabzonspor 40 puana yükselirken Çaykur Rizespor 34 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında bu sezon hedefinin uzağında kalan Trabzonspor, bir diğer Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u konuk etti.

4 maç seyircisiz oynama cezası alan Bordo Mavili takım Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla geçerek biraz da olsun moral buldu.

Trabzonspor'un golleri 11. ve 57. dakikada Yusuf Yazıcı, 38. ve 41. dakikada Muhammet Demir, 69. dakikada Yusuf Erdoğan ve 15. dakikada Mehmet Ekici'den geldi.

Bu sonuçla 4 maç sonra galip gelen Trabzonspor puanını 40'a yükseltirken, geçen hafta sahasında Mersin idmanyurdu'nu yenen Çaykur Rizespor bu mağlubiyetle 34 puanda kaldı. 

Öte yandan Trabzonspor'un seyircisiz oynadığı maçta iyi bir futbol sergilemesi 'Taraftar Trabzonspor'a zarar veriyor' tartışmalarını başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın