Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Etmen Gereken Ülkeyi Söylüyoruz!

Seyahat Etmen Gereken Ülkeyi Söylüyoruz!

Lisa Campton
02.12.2022 - 09:05

Bize kendinden bahset, hangi ülkeye gitmen gerektiğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak kaç yaşında olduğunu söyler misin?

2. Favori mevsimin hangisi?

3. Gittiğin yerlerde genelde ilk önce ne yaparsın?

4. Müzik senin için ne ifade ediyor?

5. Yeni tatlar denemeyi sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hareketli bir hayat mı? Yoksa sakin mi? Tarzına göre olan hangisi?

7. Son olarak en çok hangisi seni heyecanlandırır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İngiltere!

İngiltere!

Senin seyahat etmen gereken ülke İngiltere! Sanata olan düşkünlüğün ve sakin yapın tam da bu ülkede karşılığını bulabilir. Londra'nın puslu havasında kendini kaybedebilirsin. Müziğin en bereketli olduğu topraklardan birine nasıl hayır diyebilirsin ki? Bavulunu hazırla yola çıkıyorsun!

Hindistan!

Hindistan!

Senin seyahat etmen gereken ülke Hindistan! Rengarenk, canlı ve çok farklı! Kültürlere ve farklı olana merakın senin yolunu Hint topraklarına çıkartacak. Hayatına katmak istediğin o deneyimi bulabilirsin. Sokak lezzetlerine denerken biraz dikkatli olsan iyi olur. Bavulunu hazırla yola çıkıyorsun!

Arjantin!

Arjantin!

Senin seyahat etmen gereken ülke Arjantin! Romantik, eğlenceli ve dinamik yapınla Arjantin tam da sana göre. Dansın ve tutkunun seni bulmasına izin ver. Ülkenin sokaklarını arşınlarken belki de hayatının aşkıyla karşılacaksın kim bilebilir? Bavulunu hazırla, yola çıkıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
43
24
15
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Arjantin! Romantik, eğlenceli ve dinamik yapınla Arjantin tam da sana göre. Dansın ve tutkunun seni bulmasına izin ver. Ülkenin sokaklarını arşınlarken belki... Devamını Gör

Enes

İngiltere! Senin seyahat etmen gereken ülke İngiltere! Sanata olan düşkünlüğün ve sakin yapın tam da bu ülkede karşılığını bulabilir. Londra'nın puslu havası... Devamını Gör