Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Alışkanlıklarına Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Seyahat Alışkanlıklarına Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Ema
03.10.2022 - 10:00

Sen tatilini anlat, biz burcunu tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Öncelikle, kısa bir tatil mi yoksa uzun bir tatil mi?

2. Öncelikle, kısa bir tatil mi yoksa uzun bir tatil mi?

3. Seyahat denince aklına bunlardan hangisi gelir?

4. Seyahat sırasında seni hangisi daha çok rahatsız eder?

5. Yeni bir mayo alacak olsan bu ne renk olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak tatile çıktığın kişiyle tartıştığını varsayalım. Ne yaparsın?

6. Son olarak tatile çıktığın kişiyle tartıştığını varsayalım. Ne yaparsın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç Burcu!

Koç Burcu!

Seçimlerine göre senin burcun Koç olmalı. Ateş grubunda yer almandan dolayı sıcakkanlı ve hareketli bir yapın var. Bu nedenle tatilde de bol bol eğlenmek ve gezmek istiyorsun!

Boğa Burcu!

Boğa Burcu!

Bize verdiğin cevaplara göre sen boğa burcusun! İlişkilerinde insanlara her zaman güven veren bir tabiatın var. Aynı zamanda da oldukça pratik birisin. Her işi en kolay yoldan halletmeye çalışırsın.Tatilde de aldığın önlemlerle herkesin hayatını kolaylaştırırsın.

İkizler Burcu!

İkizler Burcu!
medyagunlugu.com

Verdiğin cevaplara göre sen ikizler burcusun! Entelektüel bir yapın var, Yanındaki nasıl etkileyeceğini gerçekten çok iyi biliyorsun. Konuşkan ve hareketli birisin o yüzden tatillerin de oldukça iyi geçiyor.

Yengeç Burcu!

Yengeç Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen yengeç burcusun! Biriyle tartışmaktan kaçan ve her zaman rahatı arayan bir yapın var. Bu nedenle tatillerde de konaklanacak yer için oldukça ince eleyip sık dokuyorsun!

Aslan Burcu!

Aslan Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen aslan burcusun! Oldukça neşeli, organizasyon yapma yeteneği yüksek birisin. Kendinin farkında olduğun için ara sıra inatçı olsan da genel olarak insanları etkileyen bir yapın var.

Başak Burcu!

Başak Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen başak burcusun! Temiz kalpli, yardımsever biri olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca düzen senin ikinci adın. O yüzden tüm tatil planlarına göre ilerlemeli!

Terazi Burcu!

Terazi Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen terazi burcusun! Ruhun adeta güzellik saçıyor. Bu güzellik dışına da yansıyor. Giyime kuşama önem verir, lüksü de seversin. Tatilde de konforundan ödün vermek istemezsin.

Akrep Burcu!

Akrep Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen akrep burcusun!  Gerçekten sır tutmayı bilen güvenilir iyi bir dostsun. Bu yüzden arkadaşların tarafından da sevilen birisin. Sezgilerin de oldukça güçlü. Tatillerde arkadaşlarınla yan yana olmayı ve güzel anılar biriktirmeyi seversin.

Yay burcu!

Yay burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen yay burcusun!  Sevecen, arkadaş canlısı ve sohbet etmeyi seven birisin. Ayrıca yüksek hayal gücüne sahipsin. İnsanlarla bol bol tatil planı kurar hayata geçirmek için çabalarsın!

Oğlak Burcu!

Oğlak Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen oğlak burcusun! Hırslı, azimli ve kararlı bir yapın var. Başladığın işi yarım bırakmazsın. Bir kere tatil konusu gündeme gelirse sen mutlaka tüm planı yaparsın!

Kova Burcu!

Kova Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen kova burcusun!  Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahipsin. Kalabalıklardan hoşlanırsın. Bu yüzden tatilde de sessiz sakin yerler yerine popüler mekanları tercih edersin.

Balık Burcu!

Balık Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen balık burcusun!  Alçak gönüllü ve uyumlu birisin. Oldukça da fedakarsın. Sevdiğin insanlar için çoğu şeyi göze alırsın. Tatilde de huzursuzluk çıkmaması için elinden geleni yaparsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
17
10
9
9
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

bilemedin ne yayım nede ikizler ben bir KOVA yım :)))

Gizem Yenikler

Terazi Burcu! Bilemedın onedıo oğlak

otaku girll

bana kova çıktı ama ben balık burcuyum.yine bilemediniz