Görüş Bildir
Haberler
Sex Shop ile Krematoryumun Ortasında Basın Toplantısı Yapan Trump'ın Avukatları Alay Konusu Oldu

Sex Shop ile Krematoryumun Ortasında Basın Toplantısı Yapan Trump'ın Avukatları Alay Konusu Oldu

Donald Trump'ın avukatlarının seçim sonuçlarına meydan okumayı planladığı basın toplantısı, mekan tercihi nedeniyle fiyaskoya dönüştü. Toplantı, rezervasyon hatası nedeniyle Philadelphia kentindeki Four Seasons Oteli yerine Four Seasons Total isimli peyzaj şirketinin otoparkında yapıldı. Mekanın 'Fantazi Adası' isimli bir sex shop ile bir krematoryumun ortasında bulunması sosyal medyada dalga konusu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trump'ın avukatları, tüm dünyanın dikkatle izlediği basın toplantısında 'mekan seçimi' nedeniyle dalga konusu oldu.

Pennslyvania eyaletinin Philadelphia kentindeki Four Seasons Oteli'nde düzenlenmesi beklenen toplantı, bunun yerine kentin banliyösünde, bir sex shop'un yanında bulunan 'Four Seasons Total' isimli peyzaj şirketinin otoparkında yapıldı. 

Avukat Rudy Giuliani'nin, Demokrat aday Joe Biden'ın 270 delegeye ulaştığını da canlı yayında öğrenmesiyle, basın toplantısı fiyaskoya dönüştü.

Trump 'Büyük bir basın toplantısı' diye duyurmuştu

Trump 'Büyük bir basın toplantısı' diye duyurmuştu

Giuliani'nin seçim sonuçlarına nasıl bir itiraz yolu izleyeceklerini ayrıntısıyla açıklaması beklenen etkinlik, bizzat Trump tarafından 'Four Seasons'da büyük bir basın toplantısı yapılacak' sözleriyle ilan edildi. Gazeteciler seçim sonuçlarında belirleyici rol oynayan Philadelphia kentindeki Four Seasons Oteli'ne gitmek için hazırlanırken, otel sosyal medya üzerinde 'Toplantı için buraya rezervasyon yapılmadı' açıklamasında bulundu. Trump ise sosyal medya paylaşımını silip adresi, 'Four Seasons Total Peyzaj' olarak değiştirdi.

Sex shop ile krematoryumun ortasında

Sex shop ile krematoryumun ortasında

Ancak bu mekana gidenler şaşkınlığa uğradı. Zira 'büyük basın toplantısı', kent merkezinin biraz dışında olan peyzaj şirketinin otoparkında düzenleniyordu. 

Mekanın bir tarafında 'Fantazi Adası' isimli bir sex shop, diğer tarafında ise bir krematoryum bulunuyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dahası, Trump'ın avukatları toplantıya geç kaldı. Sosyal medyada bu gecikme, 'Yanlışlıkla Four Seasons Oteli'ne gittiler' esprisiyle karşılandı. 

Basın toplantısının başlamasına dakikalar kala ise Biden'ın Pennslyvania'da zaferi garantileyerek 270 delegeye ulaşıp başkan seçildiği haberi geldi. 

Independent gazetesinin muhabiri Richard Hall, Biden'ın başkan seçildiği haberinin gelmesiyle bazı gazetecilerin basın toplantısını başlamadan terk ettiğini yazarken, Trump'ın ekibinin mekan seçimi sosyal medyada dalga konusu oldu

Yapılan bazı paylaşımlar şöyle: 👉 Komedi yazarı Zack Bornstein, "800 yıl boyunca espiri üretebilirim ve Trump'ın büyük basın toplantısı için Four Seasons'da rezervasyon yaptırmasından ve burasının, bir vibratör dükkanı ile krematoryumun arasındaki Four Seasons Total Landscaping çıkmasından daha komik bir şey düşünemeyebilirim" dedi.

Gazeteci Aaron Rupar, "Trump'ın kampanya ekibinin Four Seasons Oteli yerine Four Seasons Total Landscaping diye bir şeyde basın toplantısı rezervasyonu yapması, tüm bunların şahane derecede işlevsiz bir şekilde son bulması... Senaristler gerçekten kendilerini aştılar" mesajını paylaştı.

Araştırmacı Stephen Wertheim, "Tahminlerime göre Four Seasons Total Landscaping olayı, insanlık tarihindeki en komik şey. O kadar komik ki, şu an algılayamıyoruz. Üç gün içinde, 12 saat boyunca durmaksızın kahkahaya boğulacağız" yorumu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AP muhabiri Patton Oswalt, Trump cephesinin tezlerine atıfla şu ifadeleri kullandı: "Bu bitmedi. Hakkımızı Four Seasons Total Landscaping'den savunacağız. Fantazi Adası kitapöısının yanında. Karşısında Delaware Vadisi Krematoryumu, yangın söndürücüsü ve sarı hortumun arasında."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Isi Duzgun

Manası çok derin... Bilezik gibi geçirdiler diyor trump reiz... 😂

Ancient Guy

Bunlar hep otel lobisinin oyunları :)

ahmet dogru

Adamlardaki Rahatlığa bak Birader polisinden tut askerine kadar nasılda protesto ediyorlar vay MK