Görüş Bildir
Haberler
Sevilay Yılman, Bakan Nebati Röportajı Sonrası Kayıplara Karıştı

Sevilay Yılman, Bakan Nebati Röportajı Sonrası Kayıplara Karıştı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile gerçekleştirdiği kriz çıkartan söyleşisinin ardından, aradan geçen bir ayı aşkın süreye rağmen hiçbir yazısının yayımlanmaması dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, 13 Aralık’ta yayımlanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili kriz çıkartan röportajı sonrasında bir daha hiç yazmadı. 

Bakan Nureddin Nebati’nin o yazıda aktarılan “Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim bu iş düzelmezse” ifadeleri tepki toplamıştı. 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, söz konusu söyleşinin aslında bir röportaj olmadığını, Yılman ile Nebati arasında geçen dostane bir konuşma olduğunu iddia etmiş ve Bakanın izni alınmadan yayımlandığını ileri sürmüştü.

Daha sonra da Fatih Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü Habertürk’ün internet sitesinden kaldırılmıştı. Altaylı, yazısının kaldırılmasıyla ilgili “Onu bana değil, yayıncıya sorun. Ben yazmakla mükellefim, yayınlamakla değil. Ben bir şey yazdıysam bilerek yazmışımdır. Yazdığımın dışında bir şey söylemem ben” demişti.

Yaşananların ardından 35 gün geçti. Sevilay Yılman'ın bu süre zarfında Habertürk'te hiçbir yazısı yayımlanmadı. 

Odatv’ye konuşan Sevilay Yılman, herhangi bir engelleme olmadığını belirtip, özel sebepleri olduğunu aktararak, “Yazmaya, kafamı yazıya vermeye fırsatım olmadı. Aklınıza geldiği gibi bir şey söz konusu değil” demişti.

Sessizliğe gömülen Sevilay Yılman, en son Twitter hesabından 7 Ocak günü paylaşım yapmış, oğlunun ve kendisinin koronavirüse yakalandığının haberini vermişti. Yılman paylaşımında şunları söylemişti:

'Herkese selam… Çok mühim bir şeye dikkat çekmek istiyorum. 24 yaşındaki oğlum Kovid. Yılbaşı gecesi bir arkadaşından virüsü aldığını düşünüyoruz. Son 4 gündür çok ağır grip gibi geçiyor. Aynı evde yaşıyor olmamıza rağmen ise, bende hiç bir semptom olmadı. Açıkçası bana bulaşmadığını düşünüyordum. Buna rağmen ama ben de izole oldum oğlumla. Dün ne olur ne olmaz deyip test yaptırdım ve ben de pozitif çıktım. Ezcümle şunu diyeceğim arkadaşlar; ‘Bende semptom yok! Gayet iyiyim’ deyip kimse rehavete kapılmasın lütfen.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
7
6
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır.... .... 😠🤪😡

Gok

Bunun adınıda not edin , unutulmasın. A haber Sevilay Yükselir bu. Kocasından boşanmış herhalde , soyadı değişmiş.

Charlie Brown

Gözlerindeki ışıkta kayboşmuştur belki...