Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Hediye Aldırma Bahaneleri

Sevgiliye Hediye Aldırma Bahaneleri

İlginç Hediyeler
31.07.2014 - 15:46 Son Güncelleme: 31.07.2014 - 23:19

Dünyalar güzeli, neredeyse herkesten kıskandığınız, kimselere değişmeyeceğiniz bir sevgiliniz var. Onun için dünyaları karşınıza almaya hazırsınız. O kadar çok seviyor, o kadar çok seviliyorsunuz ki böylesine tutkulu bir aşkın gereklerini yerine getirmenizde boynunuzun borcu. Sevgi emek ister ve siz de bu emeği aşkınız için vermek zorundasınız. En basit haliyle sevgilinizi düşündüğünüzü gösteren hediyeler alarak onu şımartmalısınız. Hediye alma olayını da gözünüzde çok büyütmemenizi tavsiye ederiz. Sonuçta küçük bir armağan alacaksınız, gidip Toki'den ev alın demiyoruz :) Zaten sevgiliniz de size hediye aldırmak için bütün bahaneleri en güzel şekilde kullanacaktır. Size hediye aldırmak için sevgilinizin kullanacağı silahları sıralamak gerekirse;

Kaynak: http://www.ilginchediye.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Yılbaşı Hediyeleri

1-) Yılbaşı Hediyeleri

Yılın en özel ve en güzel gününde sevgilinize hediye almadan durmayacaksınız herhalde. Ona bütün yılbaşlarında beraber olma dileklerinizi iletmeniz için bu günden daha özel bir gün olabilir mi? Hem zaten siz hediye almasanız da sevgiliniz size hediye alacağı için sizde ona almak mecburiyetinde kalacaksınız.

2-) Sevgililer Günü Hediyeleri

2-) Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgilinizi yılbaşında belki atlatmış olabilirsiniz ancak sevgililer gününü hediye almadan bu özel günü atlatamayacaksınız. Sevgilinizi hiç sevmediğiniz anlamı bile çıkacak olan bugünde mecburen sevgilinize hediye alacak, sevgilinizle romantik bir gün geçirmek için hazırlık yapmak zorunda kalacaksınız.

3-) Doğum Günü Hediyeleri

3-) Doğum Günü Hediyeleri

Sevgilinize hediye almak için her günden kaçabilirsiniz, bir şekilde sevgililer gününden bile kaçabilirsiniz ancak doğum gününden kesinlikle kaçamazsınız. Eğer maddi olarak hediye alabilecek durumda değilseniz o ayrı ancak bu durum söz konusu değilse sevgiliye hediye almak zorundasınız. Sevgiliniz sizin burnunuzdan fitil fitil getirsin istemiyorsanız tabi. :)

4-) Tanışma Yıldönümü Hediyeleri

4-) Tanışma Yıldönümü Hediyeleri

Sevgilinizle tanıştığınız o müthiş günün anısına her yıl bu özel günü kutlamazsanız gerçekten ayıp etmiş olacaksınız. O nedenle sevgilinizi şaşırtacak, mutlu edecek en özel hediye seçenekleri bularak onu bu özel günde mutlu etmeye ne dersiniz?

5-) Barışma Hediyeleri

5-) Barışma Hediyeleri

İyi bir ilişki, kadınların attığı tripleri erkeklerin sabırla alttan alması arasındaki orana bağlıdır. Yani kadınların tribini erkeklerler alttan alabiliyorsa -tabi ölçülü bir alttan alış- o zaman barışma hediyelerinden söz edebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Abartma Hediyeleri

6-) Abartma Hediyeleri

Sevgilinize hediye almaya doyamıyorsanız eğer, 23 Nisan, 30 Ağustos, 29 Ekim gibi özel günlerde de sevgilinize hediye alabilir onu şımartmanın doyumsuz tadına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın