Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle Hangi Disney Çifti Ruhuna Sahipsiniz?

etiket Sevgilinle Hangi Disney Çifti Ruhuna Sahipsiniz?

04.02.2018 - 13:38

Çözmeye başla ve öğren :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beraber izlemekten keyif aldığınız film türü hangisi?

2. Şimdi de kendin ve sevgilin için güzel bir kahve seç.

3. Peki onda en çok sevdiğin özelliği ne?

4. Sevgilinle baş başa nasıl bir ortamda yemek yemek istersin?

5. Bu tatlı kupalardan hangisini beğendin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize favori çizgi film karakterini söyle.

7. Fit bir yaşam her zaman iyidir, spor salonuna gider misin?

8. Hazır kış tatil sezonundayken, tatil rezervasyonlarını ne zaman yaparsın onu soralım.

9. Son olarak sevgililer gününde sevgiline hediyenin yanında çiçek alır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cinderalla&Yakışıklı Prens!

Cinderalla&Yakışıklı Prens!

Aman aman bu nasıl tutkulu bir aşk böyle. Valla ne desek bilemedik. Sizin aşkınız da tıpkı onlarınki gibi çok zorlukların üstesinden gelmiş ama birbirinizi hiç bırakmamışsınız. Tabii ki bunun en büyük sebebi aranızdaki tutkulu aşk. Her görenin kıskandığı bir aşk yaşıyorsunuz. Biz de buraya bir maşallah bırakalım. Başınıza ne geldiyse ellerinizi bırakmamışsınız hiç ve bugünlere gelmişsiniz. İnsanlar ilişkinize hep çomak sokmaya çalışmış. Artık kıskançlıktan mı saf kötülükten onu bilemeyiz. Tabii onlar sizle uğraştıkça siz daha da çok bağlanmışsınız birbirinize. Hatırlasana onların aşkı ne zorluklardan geçmişti. Kız kardeşlerinin kıskançlıkları, Cindirella'yı herkesten saklamaları. En kötüsü de prensle birbirlerini yalnızca bir ayakkabıdan bulmaları. Prens, aşkı uğruna ülkedeki tüm kadınlara denetmişti ayakkabıyı sonra da aşkına kavuşmuştu. İşte sizin  aşkınız da zorlukların üstesinden geldi ve daha da alevlendi. Tıpkı Cinderella ve Yakışıklı Prens gibi...

Sizden biraz taktik almamız gerekiyor. Valla hasret aldık böyle aşklara. Şu sırrınızı bir açıklasanız da biz de mutlu olabilsek :)

Prenses Jasmine&Alaaddin!

Prenses Jasmine&Alaaddin!

Aşkı uğruna yapamayacağı şey olan Alaaddin ve güzeller güzeli prensesimiz Jasmine... Sizin aşkınız tıpkı onların ki gibi naif ve özenilecek cinsten bir aşk. Ne olursa olsun hiç bırakmamışsınız birbirinizi. Bazen ayrı kaldığınız zamanlar olmuş çünkü aranızı bozmaya çalışan insanlar olmuş. Maalesef bir dönem etkilemiş bunlar sizi. Fakat gönül bağınız hiç kopmamış. Ayrı bile olsanız hep birbirinizdeymiş aklınız. Tekrar bir araya geleceğiniz günü iple çekmişsiniz. En önemlisi de siz birbirinizin kaderi olmuşsunuz. Tıpkı Prenses Jasmine ve Alaaddin'in bir sihirli lamba sayesinde bir araya gelmeleri gibi. Onlar da birbirleri için yaratılmışlardı adeta. Buna sebep olan ise bir lambaydı sizin aşk öykünüzde de eminim unutamayacağınız ve sizi bir araya getiren bir şey var. Çok yoğun bir çekim de var aranızda. Ayrı kalsanız bile aklınızda kalbinizde yalnızca birbiriniz oluyorsunuz. 

Size mutluluklar diliyoruz, umarız sonunda da onlar gibi mutlu olursunuz :)

Rapunzel&Flynn!

Rapunzel&Flynn!

Rapunzel'in hayatı bir kuleye hapsolmuş bir şekilde geçerken beyaz atlı prensi onu görmeden sesine aşık olmuştu. Bir ses bile yetmişti onu sevmesine. Rapunzel tam hayatının kötüye gittiğini düşünürken hayatının aşkını bulmuştu. İşte sizinki de böyle bir aşk hikayesi. Tam hayatım çok kötü gidiyor derken birbirinizin hayatına girmişsiniz. Yani en zor zamanlarınızı beraber atlatmışsınız. Bu da bir aşk hikayesinin en güzel kısmı. Çünkü tüm zorlukları tek başına atlatmak o kadar kolay değil. Fakat yanında aşık olduğun kişi varken sana hiçbir şeyin zarar veremeyeceğini en iyi sen biliyorsun. Bunları beraber yaşadınız ve gördünüz. Siz adeta birbirinizin ilacı olmuşsunuz. O kadar iyi geliyorsunuz ki birbirinize. Hayatın hiçbir zorluğu yerle bir edememiş sizi. Aşkınızın bu kadar kuvvetli olmasının sebebi de bu zaten.

Size mutluluklarla dolu bir hayat diliyoruz :)

Ariel&Prens Eric!

Ariel&Prens Eric!

Ariel'in dillere destan güzelliği ve savaşçı ruhu bir yanda, Prens Eric'in aşkına olan sadakati bir yana müthiş bir aşk hikayesi var onların. Tıpkı sizin gibi... Siz birbirinize deliler gibi aşıksınız ve bu büyülü dünyanızı kimsenin bozamayacağını da çok iyi biliyorsunuz. Aranızı bozmaya o kadar çok uğraşmışlar ve sizi yormuşlar ki zaman zaman kendinizi sorgulamışsınız. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar bu güçlü aşkı bozamamış hiç kimse. Sizin birbirinize olan bağlılığınız ve sadakatiniz herkesi kıskandıracak cinsten bir aşkla alevlenmiş. Sizi beraber gören herkes böyle bir aşka sahip olmayı o kadar çok istiyor ki. Hayatınızda hep zorluklar da yaşasanız el ele tutuştuğunuz an yapamayacağınız şey yok. Bunu çok iyi biliyorsunuz. Zorluklar aşkınızı daha da güçlendirmiş. Sizi birbirinize daha da yakınlaştırmış. Dillere destan bir aşkınız var ve bunun kıymetini bilin derim...

Size de hayatınızda mutluluklar diliyoruz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
404
277
116
53
27
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın