Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Seninle Mutlu Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Sevgilinin Seninle Mutlu Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Aburoski
03.01.2019 - 16:27 Son Güncelleme: 10.07.2021 - 13:50

Bakalım o çok sevdiğin insan seninle olmaktan mutlu mu? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Tabii ki yaşını da!

3. Sence, sevgiliyle mi yoksa arkadaşla mı gidilen tatiller daha eğlenceli?

4. "Birlikte film izleyelim mi?" sorusu sence masum bir teklif mi? 😎

5. Hiçbir şekilde kıskanmayan insanın sevgisinden şüphe eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başka birisi için seni terk eden fakat sonra sana aşık olduğunu anlayıp geri dönen birini affeder misin?

7. Son olarak, evlendikten sonra eşinin garip fetişleri olduğunu öğrendiğinde ona ayak uydurur musun yoksa ayrılır mısın?

7. Son olarak, evlendikten sonra eşinin garip fetişleri olduğunu öğrendiğinde ona ayak uydurur musun yoksa ayrılır mısın?

Seninle çok mutlu!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin seninle çok mutlu. Bazen onun hislerinden şüphe ediyorsun. Artık şüphelenmene gerek kalmadı. O seni çok seviyor, seninle olmaktan da çok mutlu. Senin yanında oldukça keyif alıyor. Onun için hiçbir şey yapmana gerek yok. Suratını asıp otursan bile senin varlığın onun mutlu olmasına yetiyor. Sen de aynı şekilde onunla çok mutlusun. Siz de her çift gibi sorun yaşasanız da üstesinden çok kolay geliyorsunuz. Sorunlar sizin ilişkinizi yıpratmıyor. Tam tersi güçlendiriyor. Her yaşadığınız sorunda da ilişkinize bir şeyler katarak ilerliyorsunuz. Siz aslında mutlu olmanın sırrını çözmüşsünüz. İnsanlar size kıskanarak bakıyor. Bir tane nazar boncuğu bulundurmalısınız. Kem gözlerden sakının.

İlişkilerde insanların birbirlerini anlaması ve birbirlerine güvenmesi çok önemli. Sizin ilişkiniz de bu iki önemle faktör üzerine kurulu. Konuşarak her şeyi çözme taraftarısınız ve birbirinize de hiç kimseye güvenmediğiniz kadar güveniyorsunuz.

Seninle mutlu değil!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin ne yazık ki seninle mutlu değil. İlişkiniz ilk zamanlar çok iyiymiş fakat gün geçtikçe çekilmez bir hal almış. Özellikle sen ilişkinizi kurtarmak için çok uğraş veriyorsun. Bu ilişkinin fedakar kişisi sensin. Sevgiline gelince de o somurtkan bir çocuk gibi duruyor. Hiçbir şeyden mutlu olmayan, zevk almayan biri. Onu mutlu etmek için ne kadar uğraşırsan uğraş olmayacak. Senin güzel kalbin bu mutsuz ilişkiyi hak etmiyor. Onun mutsuzluğu seni de hep etkiliyor. Senin neşeni resmen emiyor. Buna artık daha fazla izin verme! Bu ilişki için biraz daha çabalayabilirsin fakat daha fazla bu çabalar uzamasın. Çünkü uzadıkça ve bir şeyler değişmedikçe kendin çok zarar göreceksin. Kendine bunu yapmanı istemiyoruz. Bir süre sonra düzelmiyorsa her şeyi bitir.

Bu mutsuz ilişkiyi bitirdiğinde emin olabilirisin ki çok mutlu olacaksın. Ayrıca da kısa süre içerisinde seni gerçekten seven ve mutlu olduğun bir ilişki yaşayacaksın. Bu mutsuz ilişki için kendini heba etme çünkü değmez.

Önceden mutsuzdu ama şimdi mutlu!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin seninle önceden mutsuzmuş fakat bazı sorunları aştıktan sonra seninle mutlu olmaya başlamış. İlişkinin ilk zamanlarından bazı problemler yaşamışsınız sanırım. Bu problemler hem senin hem de onun mutlu olmasını engellemiş. Bu sorunları da aşmak için çok çabalamışsınız. O seni gerçekten sevdiği için mücadele etmeyi seçmiş. Aynı şekilde sen de onu sevdiğin için çabalamışsın. Sonunda ikinizin de istediği olmuş ve ilişkinizi o karanlık günlerden aydınlığa çıkarmışsınız. Şu an belki de dünyanın en mutlu çifti siz olabilirsiniz. O seninle çok mutlu. Kimsenin yanında seninle olduğu kadar mutlu olmuyor. Aynı zamanda da seninle çok rahat. Anlayışlı insanlar olduğunuz için ilişkinizi mutlu mesut idare edebiliyorsunuz. 

Seni sevmeseydi sorun yaşadığınız dönemlerde arkasına bakmadan giderdi. O bu yolu seçmedi ve seninle mutlu olacağına inandı, devam ettirdi. Umarız ki bu mutluluğunuz ömür boyu sürer. Biz de mutlu çiftler görüp mutlu oluruz. :)

Seninle ne mutlu ne de mutsuz!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin seninle ne mutlu ne de mutsuz. Biraz değişik bir arkadaşımızla karşı karşıyayız. Ne istediğini açıkçası pek bilmiyor. Onun aksine sen de ne istediğini çok iyi bilen bir insansın. Böyle bir yorum yaptık diye seni sevmediğini düşünme. Seni gerçekten seven biri fakat kolay kolay mutlu olmadığı için seninle mutlu olup olmadığını tam olarak söyleyemiyoruz. Bazen çok pozitif, mutlu olabilirken bazen de nedensiz yere sana çatabiliyor. Bu nedenle ilişkiniz zarar görebilir. Yapman gereken şey ona artık net olmasını söylemen. 

Aklını başına getirmek için biraz uğraşmalısın. Onun gelgitli hallerinden sıkıldığını ona direkt söylemelisin. Davranışlarının ilişkinize zarar verdiğini  anlamasını sağlamalısın. Onun bu dengesiz hisleri seni de mutsuz ediyor. Sen pozitif bir insansın, bazen öyle zamanlar oluyor ki o mutlu halinden eser kalmıyor. İkinizin de sağlığı için oturup konuşun ve anlaşın. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
269
145
105
59
50
37
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

olmayan sevgilim benimle çok mutluymuş. galiba benimle olmamaktan çok mutlu

Apollonia corleone

sevgilim olmadan çözdüm yine neyse.Bu film mevzusu evde baş başa izlenecekse o masumca teklif etse de benim aklıma masum gelmiyor ki?Tamam izleyelim de duram... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Önceden mutsuzdu ama şimdi mutlu!