Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Karakterisin?

Aburoski
26.12.2018 - 14:27 Son Güncelleme: 27.12.2018 - 11:46

Bakalım sen hangi 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi karakterisin?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Testimize cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Yaş olmadan olmaz!

3. Peki hangi dönemde aşk yaşamak isterdin?

3. Peki hangi dönemde aşk yaşamak isterdin?

4. Çocuğunun huzuru için istemediğin biriyle evli kalmak mı yoksa aşkının peşinden gitmek mi?

5. Hoşuna giden kıyafet hangisi?

5. Hoşuna giden kıyafet hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırların bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu var mı sence?

7. Peki son olarak, "Kimse beni anlamıyor!" cümlesini sık sık kullanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hünkar Yaman!

Hünkar Yaman!

Verdiğin cevaplara göre sen Hünkar Yaman karakterisin! Gördüğümüz kadarıyla sende de Hünkar hanım gibi liderlik vasfı var. İnsanları çekip çevirmek senin hoşuna gidiyor. En ufak bir şeyi bile yönetmek sana zevk veriyor. İnsanlar bazen seni anlayamıyor e bazen de sen onları anlayamıyorsun. Attığın adımları her zaman sevdiklerin için atarsın. Kendinden önce hep sevdiklerin olur. Onlar için yapamayacağın hiçbir şey yoktur. Hünkar karakteri de tıpkı senin gibi. 

Sevdiğin insanları koruyup kollamak senin görevinmiş gibi hissediyorsun. Yukarıda da söylediğimiz gibi kendinden önce hep başkaları var fakat artık kendini de önemsemenin zamanı geldi de geçiyor. Unutma sen her şeye yetişemezsin. Her olup bitene yetişmeye çalıştıkça kendini yıpratırsın. Sen de Hünkar karakteri gibi kararlı ve dirayetli bir insansın. Bazen insanlara kendini iyi anlatamadığın için seni kötü bir insanmış gibi görebilirler. Onlara kendini doğru bir şekilde anlatmalısın. O zaman hayat daha da rahat edeceksin.

Züleyha!

Züleyha!

Verdiğin cevaplara göre sen Züleyha karakterisin! Gördüğümüz kadarıyla senin yaşamında duyguların daha çok ön planda. Bazı anların oluyor ki mantığındaki devre dışı kalıp duygularınla hareket ediyorsun. Bu hareketin sonucunda da çoğu zaman hüsrana uğruyorsun. Senin de içinde Züleyha gibi zerre kötülük yok. Sevdiğin insanlara çok değer veriyorsun ve onlar için yapamayacağın hiçbir şey de yok. Hayatında eksik olan şey sadece şans! Şansın genellikle yaver gitmiyor. 'Hep beni mi bulur bu şeyler!' diye diye ömrünü bitireceksin. Kalbin çok temiz ve iyi niyetli bir insansın.  

Biraz aldığın kararları sorgulamalısın. kararların seni yanlış yollara sürüklüyor olabilir. Bunu bi' düşün deriz. Aynı zamanda da sen birine aşık olduğunda onu sonsuza kadar sevebilecek bir kapasiteye sahipsin. Aşkına her koşulda sahip çıkan bir insansın. Aşkın için tehlikeleri bile göze alabilirsin. İnsanlar senin bu özelliğini de seviyor ve takdir ediyor.

Şermin!

Şermin!

Verdiğin cevaplara göre sen Şermin karakterisin! Sen etrafındaki insanları kıskanan bir insansın. Kıskançlığın nedeniyle insanları yavaş yavaş kendinden uzaklaştırıyorsun. Bu kıskançlıklarına bir an önce çözüm bulmalısın. Dedikodu yapmak sana adeta seks kadar zevk veriyor. Bu durumu abarttığımızı düşünebilirsin fakat gerçekleri söylemek zorundayız. Ortalık karıştığında bir köşeden izleyip mutlu oluyorsun sanki. Çevrendeki insanların senin yanında olmalarına artık izin vermelisin. Senin sonradan bu şekilde olduğunu çok iyi biliyoruz. Sen bu değilsin. Bir an önce kendine gelip gerçek karakterini ortaya çıkarmalısın. 

İnsanlar artık senden korkmasın. Kalbinin temizliğini, iyi niyetli yanını artık onlara göstermelisin. Eğer dediklerimize kulak vermezsen daha da yalnızlaşacaksın. Biz senin yalnız kalmanı hiç istemiyoruz. Bize lütfen kulak ver!

Gülten!

Gülten!

Verdiğin cevaplara göre sen Gülten karakterisin! Sen de Gülten gibi insanların seni hep yanlış anladıklarını düşüyorsun. Onlara bir türlü kendini anlatamıyorsun. Artık isyan etme seviyesine gelmişsin. Her gün oturup bunları düşünüyorsun. Artık düşünme! Çünkü sorun sende değil kesinlikle onlarda. Etrafında yanlış kişiler var. Bu kişilerden bir an önce kurtulmalısın. Onlar kesinlikle sana zarar veriyor. Senin iyiliğini düşünüyor gibi görünebilirler fakat gerçek öyle değil. Onların iyilikleri tamamen senin gözünü boyamak için. Senin saflığından, iyi niyetinden hep yararlanmaya çalışıyorlar. 

Aynı zamanda da gönlünü kaptırdığın için insan için yapamayacağın hiçbir şey yok. Karşılık alamazsan da aşkını her zaman yaşatıyorsun. Öyle her önüne gelene aşık olan bir insan da değilsin. Sevdin mi ciddi anlamda mezara kadar sevebilecek bir yapın var. Umarız ki karşına hep iyi niyetli insanlar çıkar.

Yılmaz!

Yılmaz!

Verdiğin cevaplara göre sen Yılmaz karakterisin! Yılmaz gibi sen de yakışıklılığınla adından söz ettiriyorsun. Kadınların kalbini yakıyorsun resmen. Yakışıklılığının yanı sıra merhametli de bir insansın. Senin için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış da diyebiliriz. Aşkına her zaman sahip çıkan ve kolay kolay ondan vazgeçmeyecek bir insansın. Her türlü tehlikeyi göze alabilirsin aşık olduğun insan için! Ölümü bile...

Davranışlarına çok fazla dikkat ediyorsun. Karşındaki insanı kırmamak için ağzından çıkan her kelimeyi tartarak kullanıyorsun. Zaten olması gereken de bu! Hayatında bulunan insanlara kendinden fazla değer veriyorsun. Onları kırmak bu hayatta isteyeceğin en son şey. Yılmaz gibi senin de kararlı bir yapın var. Hayatındaki tüm olumsuzluklarla güçlü yapınla tek başına mücadele ediyorsun. Sana kötülük yapan insanlarla da sonsuza kadar düşman kalabilirsin. Affetmek senin hayatında yok! Sana bir kere kötülük yapanı sen saniyesinde silip atıyorsun.

Demir Yaman!

Demir Yaman!
www.gaste24.com

Verdiğin cevaplara göre sen Demir Yaman karakterisin! Sen kesinlikle bazı şeyleri kendine itiraf edemiyorsun. Bazı gerçekleri bilsen de onlarla yüzleşmekten korkuyorsun. Bu, seni çok fazla yıpratıyor. Bu duruma bir çözüm bulmazsan zamanla daha da yıpranacaksın. Bizden söylemesi... Tek başına aldığın kararlarda pek başarılı olamıyorsun. Mutlaka karar verme sürecinde birilerine ihtiyaç duyuyorsun. Hata yapmaktan da aynı zamanda çok korkuyorsun. Seni insanların yargılamasından da ayrıca korkuyorsun. Artık bu kadar korkak olma! Aldığın kararların da her zaman arkasında durmalısın. 

Gerçek aşkı arayan bir insansın. Seni ciddi anlamda sevecek birisine ihtiyacın var. Bunun için biraz sabırlı davranmalısın. Elbet sonunda sen de mutlu olacaksın. Bizim buna inancımız tam senin de tam olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
87
70
47
33
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lysandra

gülten çıktı tahta kaşığım nerde

Ceren Güler

züleyha

Hüseyin Aktaş

yılmaz akkaya çıktı.